Ako si mám dať von z očí šošovky, keď mám umelé nechty?
Ahojte baby.prosim o radu ako mám dať von z očí šošovky keď mám umelé nechty.dnu idú ľahko ale von je to katastrofa.mam aj pinzetu,aplikator a kliešte ale neviem ako s tým robiť.este som to neskúšala.
Mám dve rozdielne šošovky.jedna je s cilindrom tá ide ľahšie von a tá druhá je tenšia tá ide ťažko.uz som pozerala aj na internete že metódy výťahovania ale nie je to také jednoduché.no postup s tými kliešťami som nenašla.
Prosím o akú kolvek radu,typ že ako na to.
Ďakujem
Skus silno kychnut
@janai1 áno bruškami ale mne tie nechty zavadzaju nedajú sa mi prsty dať úplne k sebe keď chytím sosovku
@mizu89 . S jedným čistým, suchým prstom potiahni šošovku smerom do kútika oka pri nose. Keď sa šošovka „zroluje“ na strane, kde je viacej priestoru, jemne ju chyť a vytiahni jednym alebo oboma prstami. No tiahni ju len s jednym prstom. Nerob to podla tych navodov co vidis na nete poskodis si oko.
@janai1 áno bruškami ale mne tie nechty zavadzaju nedajú sa mi prsty dať úplne k sebe keď chytím sosovku
Tak treba si tak skrátiť nechty aby to slo
Tak treba si tak skrátiť nechty aby to slo
@renesance80 to vobec netreba. Pojde to aj s extremne dlhymi ale ide o techniku, ktora je samozrejme prezentovana zle na videach. Mne optometrista presne ukazal ako sa to vybera a ze nemam kukat videa na internete :D a jednym a suchnut do boku zrolovat a vybrat
Tak nemaj nechty ak nevieš s nimi pracovať........
Tak si vyber. Slepá s nechtami alebo vidiaca bez.
Tak kašli na šošovky a nos okuliare. 🤷
@mizu89 keď nosím šošovky, dám si úplne skrátiť necht na ukazováku.
Ja mam dlhe nechty a normálne bruškom to vyberiem ved si ten necht nepichaj do oka ale daj prst bokom
Bože škoda sa tu dačo pýtať .tie vaše trefné komentáre.
Šošovky mám už roky.nie som začiatočník a s nechtami nemám žiadny problém viem spraviť všetko až na šošovky.
Milé dámy tak si tie vaše trápne komentáre nechajte pre seba.ked neviete poradiť tak radšej nekomentujte.

šošovky sa predsa vyberajú bruškami prstov a nie nechtami