icon

Ako si mám dať von z očí šošovky, keď mám umelé nechty?

mizu89
15. júl 2025

Ahojte baby.prosim o radu ako mám dať von z očí šošovky keď mám umelé nechty.dnu idú ľahko ale von je to katastrofa.mam aj pinzetu,aplikator a kliešte ale neviem ako s tým robiť.este som to neskúšala.
Mám dve rozdielne šošovky.jedna je s cilindrom tá ide ľahšie von a tá druhá je tenšia tá ide ťažko.uz som pozerala aj na internete že metódy výťahovania ale nie je to také jednoduché.no postup s tými kliešťami som nenašla.
Prosím o akú kolvek radu,typ že ako na to.
Ďakujem

janai1
15. júl 2025

šošovky sa predsa vyberajú bruškami prstov a nie nechtami

mizu89
autor
15. júl 2025
@janai1

lindayaaa
15. júl 2025

@mizu89 ja si ich vyberam co najviac bruskom a to tak, ze si ju potiahnem po oku do kutika smerom k nosu a odtial ich zosuchnem. Nikdy nevyberam oboma prstami. Len taham s jednym. Skus a napis ci ti to slo

mizu89
autor
15. júl 2025
@janai1

@janai1 áno bruškami ale mne tie nechty zavadzaju nedajú sa mi prsty dať úplne k sebe keď chytím sosovku

anonym_4b62cc
15. júl 2025
@mizu89

@janai1 áno bruškami ale mne tie nechty zavadzaju nedajú sa mi prsty dať úplne k sebe keď chytím sosovku

@mizu89 hlavne že máš nechty 🤣🤣 nič v zlom..

lindayaaa
15. júl 2025
@mizu89

@mizu89 toto mas uplne zbytocne klieste a pinzety. To nepouzivaj. Ja mam extremne dlhe nechty a dam si ich lezmo a co najviac bruskom a taham.

martinmmartin
15. júl 2025

Skus silno kychnut

janai1
15. júl 2025
@mizu89

@mizu89 tak to vyskúšaj ukazovákom a prostredníkom. Akože od okraja oka k stredu

lindayaaa
15. júl 2025
@mizu89

@mizu89 . S jedným čistým, suchým prstom potiahni šošovku smerom do kútika oka pri nose. Keď sa šošovka „zroluje“ na strane, kde je viacej priestoru, jemne ju chyť a vytiahni jednym alebo oboma prstami. No tiahni ju len s jednym prstom. Nerob to podla tych navodov co vidis na nete poskodis si oko.

renesance80
15. júl 2025
@mizu89

Tak treba si tak skrátiť nechty aby to slo

lindayaaa
15. júl 2025
@renesance80

Tak treba si tak skrátiť nechty aby to slo

@renesance80 to vobec netreba. Pojde to aj s extremne dlhymi ale ide o techniku, ktora je samozrejme prezentovana zle na videach. Mne optometrista presne ukazal ako sa to vybera a ze nemam kukat videa na internete :D a jednym a suchnut do boku zrolovat a vybrat

sisska96
15. júl 2025

Tak nemaj nechty ak nevieš s nimi pracovať........

milanm12
16. júl 2025

Tak si vyber. Slepá s nechtami alebo vidiaca bez.

evaachesa
16. júl 2025

Tak kašli na šošovky a nos okuliare. 🤷

matab19
16. júl 2025

@mizu89 obojstranná vatová palička...zalomená napoly a použitá ako pinzeta...takto fungovala dcéra

lindayaaa
16. júl 2025
@matab19

@mizu89 obojstranná vatová palička...zalomená napoly a použitá ako pinzeta...takto fungovala dcéra

@matab19 preboha len to nie 🫣

evaachesa
16. júl 2025
@matab19

@matab19 a keď ti vojdú do oka vlákna z tej vatovej paličky? Čím si to vyberieš potom? 🫣

trisha_r
16. júl 2025

@mizu89 načo máš nechty 😂😂😂 škoda že rozum nie zrejme , nič v zlom

lindayaaa
16. júl 2025
@trisha_r

@mizu89 načo máš nechty 😂😂😂 škoda že rozum nie zrejme , nič v zlom

@trisha_r tak rozum zrejme u teba chyba ked nevies poradit na banalnu vec, zrejme taku o ktorej prd vies. Ja mam extra dlhe nechty a sosovky nosim kazdy den. Tu ide o to ze ju neucili ako ich spravne vyberat.

sulavikova
16. júl 2025

@mizu89 keď nosím šošovky, dám si úplne skrátiť necht na ukazováku.

mizu89
autor
17. júl 2025
@anonym_4b62cc

@mizu89 hlavne že máš nechty 🤣🤣 nič v zlom..

@anonym_4b62cc nechty si dávam len cez leto a šošovky nosím prilezitostne.preto taká otázka.

mizu89
autor
17. júl 2025
@matab19

@matab19 dakujem vyskúšam

nikha2809
17. júl 2025

Ja mam dlhe nechty a normálne bruškom to vyberiem ved si ten necht nepichaj do oka ale daj prst bokom

mizu89
autor
17. júl 2025

Bože škoda sa tu dačo pýtať .tie vaše trefné komentáre.
Šošovky mám už roky.nie som začiatočník a s nechtami nemám žiadny problém viem spraviť všetko až na šošovky.
Milé dámy tak si tie vaše trápne komentáre nechajte pre seba.ked neviete poradiť tak radšej nekomentujte.

matab19
17. júl 2025
@evaachesa

@matab19 a keď ti vojdú do oka vlákna z tej vatovej paličky? Čím si to vyberieš potom? 🫣

@evaachesa ešte sa to nestalo a šošovky idú do roztoku