Ako si vysvetliť hodnoty bielych krviniek?
Ahoj vedeli by ste prosim poradit o hodnotach krvy ktore mam z pohotovosti? Som strasne nervozna vystresovana a mam ist k obvodnej az v pondelok. Hlavne ma zaujimaju biele krvinky 😭

Máš zvýšené biele krvinky. Zrejme si chorá-prechladnuta, alebo nejaký zápal ti zacina v tele, ale Crp mas zatial v pohode. Cukor máš zvýšený- je otázne či si bola pri odbere nalačno. Ostatné parametre sa vôbec nemáš prečo stresovať, aj tie markery môžu byť ľahko zvýšené pri chorobe. Môžeš byť úplne kľudná do pondelka.😉
Máš zvýšené biele krvinky, neutrofily a lymfocyty - to je väčšinou dôsledok nejakého zápalu, vírusu, bakteriálneho ochorenia. Aký je dôvod, že si vystresovaná z toho?
Už si sa tu raz pýtala. A ten zvýšený cukor zrejme môžeš mať z toho banánu, čo si zjedla pred odberom.
@stanulienkat buď niečo zjedla, alebo má zvýšený cukor z nejakého zápalu v tele.
@ina2405 skor A. To by už musela mať veľmi veľký zápal, aby jej stupol cukor.
@pupinka23 vcera si pisala ze?
@stanulienkat aj pri virózach a miernych zápaloch môže byť zvýšený, toto nie je zas moc vyššie.
Tak mal by ťa zaujimať cukor ako píšeš lebo na to že si mala len bánan tak je to vyšši cukor.
@alickapusinka ak mala banán pred odberom, tak ten cukor je úplne v norme a vôbec nie vyšší.
len neviem nikdy som pred odberom nejedla banan.