icon

Ako spať 16 hodín vkuse každý deň?

19. okt 2020

Ajoj, poprosim o radu, nepytajte sa prosim vas preco..
Som doma,.nemam deti,.partnera, byvam u rodicov, veetci sme take typy ze vacsinou oddychujeme.
Potrebujem co najviac spat. Nie cely den ale chcela.by som aspon o 8 vecer zaspat a budit sa na dalsi den okolo 12. To je 16 hodin denne
Neviem ci to bude mat nejake nasledky za tie 3 tyzdne co potrebujem viac spat, myslite ze sa mi moze nieco stat? A este ako bez.pomoci.liekov mam.zaspat? Nechc lieky ale chcem spat

Strana
z2
gladys_07
19. okt 2020

Toto je dobre divne...

autor
19. okt 2020

@gladys_07 nie je, len proste potrebujem spat aby som vydrzala 3 tyzdne nevykonavat urcitu cinnost ktora mi skodi...a ked spim tak ju nemozem vykonavat

deti95060810
19. okt 2020

16 hodín spať nebudeš. Aj tabl, na spanie uvádzajú že sa spí 8 hod. po ich užití, ak je človek veľmi vyčerpaný - spí max. 12 hodín.
16 hod. by si spala len pri chorobe, po operácii a pod.

viestta
Odpoveď bola odstránená
zuzubb007
19. okt 2020

16 hodín sa nedá spať áno keby si chcela mozno tak v 40 tkach v teplote by to bolo realne

evkakozickova
19. okt 2020

Pochybujem že budeš spať 16 hodín v kuse.....to ani tabletka nemá taký účinok.

alazala
19. okt 2020

Nájdi si namiesto tej škodlivej činnosti nejakú inú ako spanie. Toľko sa spať nedá 😊

simsalabim
19. okt 2020

A co keby si ten cas vyuzila produktivnejsie? Ked ho mas tak vela (co by som ja za to dala!) Ucila sa cudzi jazyk, isla si zabehat, pozrela si zaujimavy dokumentarny serial, naucila sa sit....

h2
19. okt 2020

Hm, nechceš, aby sme sa pýtali na dôvod, tak sa neopýtam, hoci by ma to zaujímalo. Ale ak doma väčšinou všetci oddychujete a po tom oddychu chceš ešte 16 hodín spať, tak to sa Ti asi nepodarí. Ak chceš spať od 20:00 do 12:00, tak asi žiadne zamestnanie, ani školu nemáš. Čo takto zamerať sa radšej týmto smerom?

ayanamirei
19. okt 2020

znie mi to ako dieta 16-8 😀 ale sklamem ta, s prazdnym zaludkom sa kurnik zle zaspava a bude ta to budit zo spanku...

syslik81
19. okt 2020

pri tak velkom spanku budes viac unavena ako odpocinuta ... plus prides o cas s detmi kt ta potrebuju .. pises ze sa chces niecomu vyhnut -skus tomu celit a nie snazit sa to prespat .. isto sa najde iny sposob

spadnutaslivka
19. okt 2020

@syslik81 píše, že nemá deti 😉

syslik81
19. okt 2020

@spadnutaslivka aha ja citam mam deti a partnera 😀 .. co uz ... kazdopadne spat 16h je chore a nezdrave a nemozne ak netrpi chorobou nepredavkuje sa tabletkami alebo nezdroguje

renata1405
19. okt 2020

Podla mna chce preto tolko spat aby sa neprezierala.

spadnutaslivka
19. okt 2020

@renata1405 tiež mi napadlo. ale teda... ozaj je tých 16h nereálnych

renata1405
19. okt 2020

@spadnutaslivka jedine ak by ju daky dr. priviedol do umeleho spanku.

mandarinka555
19. okt 2020

Chcela by som vedieť, čo za "činnosť" ťa čaká....ktorú teda budeš musieť následne vykonávať dlhé tri týždne...

yogagirl
Autor odpoveď zmazal
evalin88
19. okt 2020

Ked chces nerobit neaku cinnost musiš sa preto vedome rozhodnúť

h2
19. okt 2020

@ayanamirei 😃 Tak to by bola iná sila! 8 hodín v kuse žerem a potom 16 spím, aby som už nežrala?

thoughtfulweirdo
19. okt 2020

Tak dlho spat sa proste neda. Jednorazovo pri velkom vycerpani ano, alebo pri chorobe, ale nie len tak. Ked nechces vykonavat urcitu cinnost a mas tolko casu, chod kdesi na turistiku, prislusenstvo k tej aktivite si neber a ci uz ide o prejedanie, fajcenie, alkohol, ine drogy, socialne siete a pod, nebudes mat k tomu prilezitost a este aj pre seba nieco dobre urobis

marlent
19. okt 2020

Ze neda...ja som tak xa mlada spavala pravidelne...

viestta
Odpoveď bola odstránená
thoughtfulweirdo
19. okt 2020

@viestta No jasné, také niečo som myslela tým vyčerpaním. Ale nie 3 týždne vkuse, keď zvyšok času oddychuje 🙂

jankapepe
19. okt 2020

Akú činnosť?

oli18
19. okt 2020

Ale kto na vasu rodinu robi, zaraba na zivobytie, ak vsetci oddychujete?

h2
19. okt 2020

@oli18 My všetci, čo neoddychujeme a sme radi, ak sa vyspíme 6 hodín.

oli18
Autor odpoveď zmazal
viikkki
19. okt 2020

Ja som dokázala spať 19 hodím vkuse neviem ako sa mi to podarilo 😅😂

macekovam
19. okt 2020

Ty chceš schudnúť.. Ze😁

Strana
z2