Ako späť do normálu po cisárskom?
ahojtem v porodnici mi povedali nech nedviham nic tazsie ako babatko. to znamena na ako dlho nw 6 tyzdnov? som 3tyzdne po porode. trochu som pomohla s kocikom a hned citila bolesti okolo jazvy.
doma cvicim trosku strecovania jogy lahke uoratovanie. kojenie babatka. ranu citim pri kychqni kaslami smiechu. ako ju postupne zatazovat/rehabilitovat? ako ste to mali vy? mate nejaky navod?
...len bacha, nech si neprivodíš pruh.....pre nič za nič nekážu v nemocnici sa naťahovať...
Presne si to tvoje cvicenie neviem predstavit.ale ke to prilis skoro.brucho mad pošite v 7 mich vrstvach.do konca sestonedelia vobec nic ziadne cvicenie.dvihanie ani namaha a potom na kontrole sa opytas lekara
rodila som v januari ..na druhy den po sc som chodila a zacala normalnejsie fungovat..myslela som stale na malu..sestricky kukali ze ako to dobre zvladam..po 4dnoch nas pustili domov a fungovala som hned normalne.. cvicit som necvicila stacil mi kocik a prechadzky :D schudla som skoro vsetko ostali mi 2kg slo to same dole..pribrala som 20kg😬
Podla toho, ako sommsa citila. Pri prvom som sa citila horsie, pri druhom som bola.hned ok..
Ahoj, to mas velmi individualne, nemas to ako rehabilitovat, musi sa to jednoducho zahojit a to budes sama vidiet, ci uz si v pohode a zvladas alebo este boli...po prvej sc som bola mesiace zle, nevladala som, cvicenie aj po polroku bolelo tak som to jednoducho nerobila a skusila som dalsi mesiac a potim dalsi az to slo....po druhej sc som bola vo full rezime v podstate hned od navratu z porodnice, po 4 tyzdnoch uz sme s muzom behali xc na bicykloch a po kazdej stranke fungovali 😅, proste citila som, ze je to ok...velmi zalezi aj ako ti tu sc spravili, kolko si pribrala, ci si sa venovala sportu aj predtym...atd. ...iba pocuvaj svoje telo, to je vsetko
Ja som sa pýtala gynekologicky kedy budem môcť začať cvičiť po cisárskom. A povedala mi, že prvé 3 mesiace je prísny zákaz fyzickej námahy. A tiež som mala bolesti pri kychani, ale podľa mňa to treba rozchodiť. Bábätko do kociara a šup aspoň na krátku prechádzku a postupne dlhšie a dlhšie prechádzky.

Ahoj, ja mám za sebou 3 a ako som prišla domov fungovala som a robila všetko normálne ako predtým okrem cvičenia a keďže po 3 sekcii čakala doma takmer 2 ročná dcérka takže som musela aj s ňou manipulovať a dvíhať ju a všetko v pohode. Bolieť to bude dlhšie a aj cítiť pri nejakom pohybe no prejde, niekomu skôr niekomu neskôr.