Ako spoznáte príznaky trombózy?
Asi ziadno že 😁 doteraz keď mi brali ale to tak dva roky dozadu krv na zrážanie všetkom bolo ok. Ale týždeň má boli práve lýtko občas a včera aj trochu Orave stehno z vnútornej strany je to ok?
Nemas iba svalovku?
Si muz? Zena? Beries antikoncepciu? Ma niekto v rodine hyperkoagulacny stav, napr Leidenovu mutaciu?
Žiadno? Tak už nijak či? Skus pridať mg môžeš mať len svalovku
@gabilopatka ujo Google je najhorsi diagnostik a je najlepsi vo vyvolani paniky a hypochodrie.😁
ak ju chces naozaj vylucit, zajdi ku vseob. lekarovi, udajne vedia aj tam, nielen u odbor. lekara urobit z prsta z kvapky krvi test d -dimery, tie by mali vylucit ci potvrdit trombozu, nasledne ta moze odoslatku ciev. lekarovi...
to co pises, moze byt vselico, od nedostatku mg, ci niecoho ineho, az po zaplal nervov, bolestive natiahnutie svalov atd...
takto, ak nemas v mieste bolesti opuch, ci horuce miesto...chod ku vseob.lek., ak ale toto mas mas, utekaj okamzite k dr....vtedy netreba cakat....
@slaviivals neviem či tak dlho môžem mať svalovicu už je to asi týždeň a áno beriem antikoncepciu. A sesternica má nejakú chorobu teombozu viem že jej deti museli testovať a jej syn má tiež aké zas ja neviem či to má z otcovej alebo maminej strany a mne keď obvodná robila koagulacne rok alebo dva dozadu všetko bolo ok
@luxus10 ale ono to neboli ani nonstop tak neviem nie je to silná bolesť možno to fakt bude z topánok keď zrazu nosom vyššie čižmy dnes má hrozne celkovo nohy bolia a asi z chrbta
@stanulienkat ako hej, alebo ešte poradím. ChatGPT. Veľmi pekne ti rozpise všetko
Ja som mala v tehotenstve trombózu. Našli mi zrazeninu pod kolenom. Ťahalo mi cievi od členka po koleno, ako keby mi ich niekto chcel vytrhnúť. Ďalej som mala červenú čiaru od členka po koleno cieva ako keby zapálená a horúca.
@00momo ďakujem a bolelo ťa to stále či len chvíľkami mňa len občas keď si napríklad ľahnem ale aj krk taký tlak možno ale svalovica alebo niečo také
Bolelo ma to stále. Dokedy mi nezačali účinkovať injekcie, ktoré som si píchala

Ujo google.