icon

Ako správne používať Geek&Gorgeous produkty?

tinqushka
7. nov 2024

Milé ženy, prosim Vás ako toto všetko použiť a kedy? Viem že retinol na koniec pred spaním, každý 3 deň. Spf každé ráno. Ale kedy prosim C a zvyšok ako to zladiť??? Veľmi mi s tým pomôžete. Ešte čakam naplaste pod oči proti tmavým kruhom. Ďakujem

tinqushka
autor
7. nov 2024
akvi
7. nov 2024

@tinqushka ja by som to dávala tak, že ráno Ccko, prípadne prestriedat s hyalur. a večer striedala retinal, kys.hyaluronovu a tie exfoliacne. Aj keď nemusíš sa báť skombinovať aj hyaluron s C. Ja mám ale radšej minimalistickejsiu rutinu, dávam vždy len jednu účinnú látku. A obzvlášť GaG Ccko potrebuješ pomerne rýchlo minúť, ono sa totiž rýchlo kazí, aj keď ho máš v chladničke. Takže kľudne každý deň C ráno, aby si ho minula. Ešte ti tam chýba toner, ten ja mám od GaG najradšej.

guudy
Autor odpoveď zmazal
tinqushka
autor
7. nov 2024

@akvi toner je načo prosim Vás? Som v tom nová a naozaj nejak tomu nechápem 😁 ale snáď nič s tým nepokazím

janka1011
7. nov 2024

@tinqushka na stránke majú vypísané rutiny rannú aj večernú, čo kedy ako...tak isto na you tube nájdeš plno videií...a za mňa retinal treba každý večer, nie každý tretí, to je ako keby nič.

akvi
7. nov 2024

@janka1011 pre začiatok retinal určite nie každý deň, musí zavádzať postupne, niekto môže reagovať, takže opatrnosť je na mieste.

akvi
7. nov 2024

@tinqushka ak si fakt začiatočník, pridaj sa do nejakej skincare skupiny, mne to na začiatku síce najprv spôsobilo chaos, ale potom som sa zorientovala a spravila si po svojom. Je toho fakt plný net, stačí pogooglit. Nenechaj sa odradiť tým množstvom informácií a vždy si povedz, že nemusíš skúsiť úplne všetko, lebo poznám baby, ktoré úplne tomu podľahli, majú doma milión produktov, ktoré nemajú šancu minút a každú chvíľu riešia nejaké podráždenie a pod. Na začiatok si si kúpila úplne super veci, dokup toner a samozrejme nezabudni čistenie, ideálne najprv niečo na olejovej báze na odstránenie make-upu a potom nejaká pena na docistenie. Mne úplne vyhovuje úplne obyčajná z dm-ky od alverde a aj balea med. A úplne milujem od Hej organic čistiace veci. A samozrejme nejaký krém.

janka1011
7. nov 2024

@akvi nemusíš sa vôbec obávať, toto je tak jemné, že to ani nezbadáš. Ja som ako úplný začiatočník hneď kúpila ten silnejší a dávala som od začiatku každý večer. Absolútne nič sa nestalo.

akvi
7. nov 2024

@janka1011 ja som ho mala, mne tiež nič z neho nebolo, ale čo sledujem na FB v skupine, tak sú ženy, čo im aj tento jemný podráždi pokožku. Veď to každý musí skúsiť na sebe a radšej pomaly, ako potom riešiť problém. Ja som si takto dala salicylku, čo všetci odporúčali a ja som mala z nej problém, neznesiem vysokú koncentráciu. To isté niacinamid, ktorý vsetci vychvaľujú, ja ho nemôžem.

tinqushka
autor
7. nov 2024

@janka1011 áno ale dnes mi prišiel a som čítala že zo začiatku aspoň ale dakukem