Ako správne používať Geek&Gorgeous produkty?
Milé ženy, prosim Vás ako toto všetko použiť a kedy? Viem že retinol na koniec pred spaním, každý 3 deň. Spf každé ráno. Ale kedy prosim C a zvyšok ako to zladiť??? Veľmi mi s tým pomôžete. Ešte čakam naplaste pod oči proti tmavým kruhom. Ďakujem
@tinqushka ja by som to dávala tak, že ráno Ccko, prípadne prestriedat s hyalur. a večer striedala retinal, kys.hyaluronovu a tie exfoliacne. Aj keď nemusíš sa báť skombinovať aj hyaluron s C. Ja mám ale radšej minimalistickejsiu rutinu, dávam vždy len jednu účinnú látku. A obzvlášť GaG Ccko potrebuješ pomerne rýchlo minúť, ono sa totiž rýchlo kazí, aj keď ho máš v chladničke. Takže kľudne každý deň C ráno, aby si ho minula. Ešte ti tam chýba toner, ten ja mám od GaG najradšej.
@tinqushka ak si fakt začiatočník, pridaj sa do nejakej skincare skupiny, mne to na začiatku síce najprv spôsobilo chaos, ale potom som sa zorientovala a spravila si po svojom. Je toho fakt plný net, stačí pogooglit. Nenechaj sa odradiť tým množstvom informácií a vždy si povedz, že nemusíš skúsiť úplne všetko, lebo poznám baby, ktoré úplne tomu podľahli, majú doma milión produktov, ktoré nemajú šancu minút a každú chvíľu riešia nejaké podráždenie a pod. Na začiatok si si kúpila úplne super veci, dokup toner a samozrejme nezabudni čistenie, ideálne najprv niečo na olejovej báze na odstránenie make-upu a potom nejaká pena na docistenie. Mne úplne vyhovuje úplne obyčajná z dm-ky od alverde a aj balea med. A úplne milujem od Hej organic čistiace veci. A samozrejme nejaký krém.
@janka1011 ja som ho mala, mne tiež nič z neho nebolo, ale čo sledujem na FB v skupine, tak sú ženy, čo im aj tento jemný podráždi pokožku. Veď to každý musí skúsiť na sebe a radšej pomaly, ako potom riešiť problém. Ja som si takto dala salicylku, čo všetci odporúčali a ja som mala z nej problém, neznesiem vysokú koncentráciu. To isté niacinamid, ktorý vsetci vychvaľujú, ja ho nemôžem.

@tinqushka