icon

Ako správne užívať čierne uhlie z Maxu?

10. jan 2026

Ahojte.Kúpila som si v Maxe č.uhlie.Doteraz bolo na balení písané ,že sa užívajú 2-4 tablety.Gramáž tabletky bola napr.150 mg.Teraz po novom, má tá tableta tvar kapsule a nižšiu gramáž.Dávkovanie je už však 1 kapsula.Po novom sa už nemajú brať viac kusov naraz? Všimla som si to až doma,že je to zmenené.Značka rovnaká z Maxu.

sisamisaaa
10. jan 2026

Záleží od problému. Na ten 30 dňový detox podľa tabuľky, v prípade napríklad otravy s jedlom kľudne aj 10-12 vysypať do pohára s vodou a vypiť. Ja používam Carbofit.

janickacrazy
10. jan 2026

@anonym_autor my sme vždy užívali len 1 tabletku, keď boli nejaké tráviace problémy a vždy to stačilo

anonym_93cf67
10. jan 2026

3-4 denne

anonym_6c07fd
10. jan 2026
@sisamisaaa

Záleží od problému. Na ten 30 dňový detox podľa tabuľky, v prípade napríklad otravy s jedlom kľudne aj 10-12 vysypať do pohára s vodou a vypiť. Ja používam Carbofit.

@sisamisaaa aky je to prosím ťa detox ? Potrebovala by som nieco take mam kožný problém na ktorý mi kedysi dr dal prave čierne uhlie na vyčistenie organizmu a toto by mi pomohlo asi lepšie ako jednorazovo viac kusov

anonym_4639bf
Včera o 07:43

@anonym_autor určite sa môže viac kapsúl, dokonca nie je potrebné ich vysypavat. Normálne prehltnúť a zapiť vodou. Ono aj záleží o aký problém ide.

sisamisaaa
Včera o 08:02
@anonym_6c07fd

@sisamisaaa aky je to prosím ťa detox ? Potrebovala by som nieco take mam kožný problém na ktorý mi kedysi dr dal prave čierne uhlie na vyčistenie organizmu a toto by mi pomohlo asi lepšie ako jednorazovo viac kusov

@anonym_6c07fd skús sa spýtať toho doktora alebo v lekárni. Carbofit má na krabičke napísané že keď sa berie 30 dní tak aké sú dávky. To tvoje neviem

sisamisaaa
Včera o 08:06
@anonym_4639bf

@anonym_autor určite sa môže viac kapsúl, dokonca nie je potrebné ich vysypavat. Normálne prehltnúť a zapiť vodou. Ono aj záleží o aký problém ide.

@anonym_4639bf mne doktor povedal že keď 10 naraz tak vysypať, že je to omnoho lepšie, ale áno asi by sa nič nestalo zjesť celé kapsule.
Inak hlavne keď si dáš kapsule tak si skús aspoň 5 minút negrgnúť 🤣🙈