icon

Ako ste sa dostali z depresie?

mirka_8
2. feb 2021

Ako ste sa dostali z depresie

Strana
z3
dadkalackov
18. jan 2022

@mirka_8
@mirka_8 presne to mam aj jaiečim sa už 31rokob a strieda sa to raz je dobre potom príde zase depka a tak fookola

dadkalackov
18. jan 2022

Ja sa lie im 21 rokov strieda sa to raz je dobre potom s ničoho nič príde ta depka alebo panika je to stále dookola nič ma vtedy nebavy a to beriem AD

dadkalackov
18. jan 2022

@mirka_8 presne tak to je hrozne

mirka_8
autor
19. jan 2022

@dadus_ka ako vám zistili že vám to napadlo nervový systém ja som tiež po covide a liečim sa na depresie

dadus_ka
19. jan 2022

@mirka_8 mala som extremne podrazdenu nervovu sustavu. Vysetrila ma neurologicka....AD zabrali

mirka_8
autor
19. jan 2022

@dadus_ka a to ako sa prejavuje

dadus_ka
19. jan 2022

@mirka_8 svalova triaska, prudke zasklby, nespavost, brnenie noh.....

mirka_8
autor
19. jan 2022

@dadus_ka a to aké ad vám na to dali

dadus_ka
19. jan 2022

@mirka_8 cipralex 10mg, 1 tabletka denne. Najnizsia davka

mirka_8
autor
20. jan 2022

@dadus_ka a pomaha

dadus_ka
20. jan 2022

@mirka_8 ano pomohlo to

cernica75
8. jún 2022

@halabolka presne takto sa cítim teraz ja,všetok môj doterajší život ktorý ma bavil,každá jedna maličkosť,varenie,kvety, smiech,to bolo moje .teraz sa cítim tak hrozné,som úplne bez života,cítim len akúsi ťažbou na duši, nič ma nebaví,len prežívam.strasne ma to trápi,ale hlavne ma bolí že kôli mne trpia deti, manžel,mama.ale ako si rozkazes buď v pohode,funguje,var,keď hlava nespolupracuje s telom a ty by si tak strašne chcela byť zdravá

vanes19399
2. máj 2023

@prispievatel Depresia je v psychológii duševný stav charakterizovaný pocitmi smútku, skleslosti, vnútorného napätia či nerozhodnosti spolu s útlmom a spomalením duševných a telesných procesov,

Strana
z3