Ako urýchliť hojenie akné po štyridsiatke?
Kocky prosim Vas, uz som zufala. Menstruaciu uz nemam pravidelne, ale pravidelne, ked ju mam dostat menstruaciu tak sa mi na brade vyhodi akne, velke cervene a potom sa to dlho hoji. Prosim mate nieco odskusane co si dat, aby som urychlila hojenie? Antikoncepciu neuzivam ani nechcem. Dakujem!
aj ja to mavam, nic moc s tym nespravis, myslim ze to je hormonalna zalezitost
Nic s tym nespravis. Kup si Niacinamid serum.
Co intolerancie? Mne to sposobovala laktoza
Ak je take, ze sa ti objavuje stale to iste, na tom istom mieste, je dobre to vytlacit, ak sa da. Mne sa tiez takto zvykne vracat na urcitych miestach. Vyborne mi zabera gafrova mast s ichtamolom, miesto si natriem, prelepim a nechavam cez noc, alebo aj cez den, ked som doma. Vytiahne ti to zapal z akne, takze sa ti vyrazne urychli hojenie a je to otazka mozno 3 eur, maju to v kazdej lekarni.
Ja som mala take vredy predtym ako mi zistili intoleranciu na mlieko
Aj ked mozno by ma skor pri tomto napadla otazka, ci ide o akne, co si predstavujem ako klasicky ,,pupak", cystu alebo absces. Gafrova mast mi uz pomohla na vsetky spomenute, aj ked cysty sa mi nezvyknu zapalovat, ze by scervenali, ten problem mam ale u abscesov, dokonca mam pod sankou jeden, co mi robi presne toto iste, ze tesne pred menzesom ,,ozije", je to otravne. Ak sa jedna o absces a chces sa ho definitivne zbavit, na chirurgii ti ho otvoria a vycistia, ak to spravne spravia, uz by sa ti nemal vratit
@majka36912 je to take velke cervene vypucit sa to vobec neda, vzdy ked som skusala som si to len rozskrabala, max. z toho vytiekla tekutina a potom som si predlzila hojenie. Vyskusam tu gafrovu mast.

a ked vytlacis, neskludni sa a nezahoji do 3 dni?