icon

Ako užívať Frontin 0,25 mg?

sjack
20. dec 2020

Mám ho na úzkosť a spánok... no neviem ako ho brať.. nechcem byť závislí... keď si dam jednu celú.. tak mi úzkosti zmiznú... jedna celá je 0,25 mg ?...... či ako.... ona povedala že ho mám brať keď je mi až veľmi zle.... ale čo mám robiť keď mám úzkosti každý večer... môžem ho brať každý večer ? Jednu celu ? Polka je slabá.... niekde som čítal že môžem aj 3 denne... nooo neviem neviem... som blbec z toho už... poradte... úzkosti mávam každý večer.......

Strana
z2
majulinka112
8. nov 2021

@luccija áno mam ho predpísaný a napísané mam 2x denne 1 tbl to znamená ze 1 celú 0.25?mg? A niesi po ňom nejak ospala mam 2 detičky a potrebujem okolo nich robiť preto sa pýtam

majulinka112
8. nov 2021

Aké máte skúsenosti s frontinom ? Je bezpečné ho užívať aj pri deťoch? Ďakujem

luccija
8. nov 2021

@majulinka112 nie nezaspis iba budeš kludnejsia, ak máš strach daj si zatiaľ len jednu denne je to najmenšia dávka aka môže byt

majulinka112
8. nov 2021

@luccija jedna denne stačí? A večer teda brat nemám ja celkom dobre zatiaľ spim v noci len cez deň som nervoznejsia a také pocity strachu a busenia srdca mam

luccija
8. nov 2021

@majulinka112 nestačí máš predpísané dve, ale keď sa bojíš aké to bude tak prvý deň si daj len jednu.Ale nemáš sa čoho bat

majulinka112
8. nov 2021

@luccija v poriadku a niesu tam nejaké nežiaduce účinky alebo niečo chápeš beriem to prvý krát v živote nikdy predtým som nemusela nič také brat

majulinka112
8. nov 2021

Po užití frontinu mam navaly horúčav je to okej?

luccija
8. nov 2021

@majulinka112 skôr sa veľmi bojíš s z toho Ti je teplo psychiks...Je to úplne bežný liek ja mám strach z lietadla a často som ho brala pred cestou či pred menzesom, keď mi je zle a som nervozna.

majulinka112
21. nov 2021

Môžem sa opýtať už som spomínala ze psychiater mi predpísal frontin chcem sa opýtať len čo očakávať od tohto lieku a ci ho môžem brat denne len 1 tabletu a ci vám neprisla potom strata chuti do jedla a pod..v noci spim celkom dobre tak ci ho môžem užívať napríklad len ráno jednu tabletu kto ma skúsenosti prosím odpovedzte a ci po 30tabletach nemôže vzniknúť nejaká závislosť alebo niečo podobné a ci je vážne účinný podotýkam beriem ho od včera predtým som si dala jednu tabletu ale potom som sa zľakla keď som čítala nežiadúce účinky tak som ho nebrala ale včera sa mi úzkosť ako keby vrátila tak som si vzala jednu ďakujem za odpoved

luccija
21. nov 2021

@majulinka112 máš typické znaky úzkosti bojíš sa a rypes sa v tom🙂nikto nehovorí, že ich budeš brat mesiac možno po 2 t To bude lepšie.Ja som brala v lete kvôli tetanii mesiac 3x denne 1,5 Lexaurin
Nemali by sa brat dlhodobo mesiace..berieš veľmi nízku davku nič sa Ti nestane potrebuješ ukľudniť nervový systém a leták si ani nemala čítať.

majulinka112
21. nov 2021

@luccija okej takže mam teda brat len tu jednu tabletu denne alebo si mam dávať jednu ráno jednu večer vieš nikdy som to nepotrebovala ale ID kedy nám vyhorel byt plus teraz pri covide jak som ho dostala sa to začalo horšit preto beriem ten frontin na ukludnenie a moc to nepoznám preto sa pýtam ty máš skusennosti s nim?

luccija
21. nov 2021

@majulinka112 píšem, že áno brala som Lexaurin...
Dávaj si zatiaľ jednu a uvidíš možno bude stačiť.Budes kludnejsia a nebudeš mať uzkosti

majulinka112
21. nov 2021

@luccija dobre ďakujem skúsim teda po jednej lebo opakujem v noci spim celkom okej iba cez deň to na mňa príde taka nesvoja som roztrasena a pocit strachu mávam apripisuje to môj psychiater uzkostiam

majulinka112
21. nov 2021

@luccija pisala som ti spravu môžeš mi prosím ta tam odpísať? Ďakujem

nagyovabetka
29. apr 2022

Brala som neurol nepomohol teraz som zobrala frontin 0,25 neviem či som dobre spravila

marekp0940
12. máj 2022

Dnes som si to dal a už viac krát nikdy v živote hnus dačo zle mi čelí deň stoho bolo na odpadnutie a ešte aj stále je neviem kedi to zomna viprchne ale určite mením liečbu zamna 0 bodov

kristincek
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2