icon

Ako vyčistiť svrbiace a zalagované uši?

2. júl 2024

Dobrý deň mám taký problém že ma vkuse svrbia uši zvnútra, často ich mám zalahnuté mam v nich veľa mazivá ktoré nejde vyčistiť riadne existuje nejaká vodička l/sprej ktorým viem riadne vyčistiť ucho?
Ďakujem

didush27
2. júl 2024

Choď na ORL a vyplachnu ti uši

viestta
2. júl 2024

Mozno mas vo zvukovodoch mykozu, treba ist na usne

stellarstar
2. júl 2024

Smer orl

domkakvet
2. júl 2024

ORL a budes potrebovat vymenny listok od obvodneho.

egonsk
2. júl 2024

vyplachova striekacka, je to taka velka ... je to prijemne si vyplachnut ucho vlaznou vodou, vsetko mazivo vyjde von a dlho mas pokoj.

candii
2. júl 2024

No v prvom rade sa ucho necisti zvnútra, len povrchovo. Lebo si ten maz zatlacas dnu a vytvaras mazovu zatku. Exustuje v lekárni peroxid vodika 3% a na to svrbenie Cue kvapky.

egonsk
2. júl 2024

@viestta nemusi mat hned mykozu, moze mat usi citlive na prievan. Ja mam tiez usi citlive na prievan od ZVS a extremne rychlo sa mi dokazu ucpat mazom. Pokazde na ORL mi ich vyplachli a hotovo ...az napokon mi doktorka poradila nech si kupim vyplachovu striekacku a kludne aj sam vyplachnem ked treba. Odvtedy sa nemusim doprosovat a zbytocne lekarov zatazovat.

viestta
2. júl 2024

@egonsk mas pocit, ze ma zaujimaju tvoje problemy s usami?

egonsk
2. júl 2024

@viestta no teba nezaujima vacsinou nic, o tom nepochybujem 😅 ... ale vysvetlil som ti, ze nepis hned o mykoze, ked problem moze byt uplne iny a jednoduchy. Mykoza, alebo ine problemy sa prejavuju aj dalsimi suvisiacimi prejavmi, ktore autorka nespomenula, preto nerob diagnozu hned, ako to mas vo zvyku.
Toto nie je polhodinova montaz rozvodnej skrinky, ani virtualny motor tvojich chladniciek 😉

viestta
2. júl 2024

@egonsk jezkovi oci!!! Napisala som, ze mozno je to mykoza a odporucala ist na usne. Nic viac nic menej. Co je na tom zlozite na pochopenie?