icon

Ako vyriešiť problém so zubami vo veku 35 rokov?

26. nov 2025

Čo by ste mi poradili čo mám spraviť zo zubami?
Odmalička som nechodila k zubárke rodičia ma k tomu neviedli. Ako dospelá som začala chodiť a mala som zubárka co neopravila mi zuby ale hneď trhala lebo som mala kaz hlboký že sa to nedá opraviť alebo zlomený zub. Tak som došla o zadné zuby.
Mám pomaly 35 rokov a 20 zubov, zadné mi chýbajú z každej strany hore dole 3 zuby spolu 12. Mám aj mierny predkus, rozmýšľam čo spraviť ako dať zuby do poriadku. Doteraz som nenatrafila na dobrého zubára ktorý by mi vedel poradiť.

nelca84
26. nov 2025

@anonym_autor asi by som zacala tym, ze si najdem dobreho zubara a prekonzultujem moznosti. Tu ti nikto diagnostiku nespravi.

unicornlady
26. nov 2025

Skús napísať okres, kraj... možno ti niekto bude vedieť poradiť dobrého zubára.

rozculena
26. nov 2025

mne dali do poriadku zuby až na súkromnej klinike,lenže bola to drahá záležitosť........

anonym_964dc5
26. nov 2025

@anonym_autor ja som sa starala o zuby, rodicia s nami chodili k zubárovi a aj tak mám vytrhnuté zuby a mám ich tiež 20 ako ty..dlho som to neriesila, predsa tehotenstvo, peniaze..a teraz už riadne citim ako mi chyba kosť,sánka sa posunula..ak by som si to dala opraviť, je to dlhy proces a hlavne pre mna veľmi drahy.Stale som to odkladala a pritom mám dobrú zubarku, stále má odporúčala si urobiť implantáty…si mladá,chod aspon na konzultáciu a ividis, čo sa dá robiť.