Ako vysadiť Medrol 4 mg?
@babulkomale To je jasne. Mna zaujima osobna skusenost a rozne pristupy. Ako si vysadzala konkretne ty?
Kazdy clovek je iny. Skusenost ineho ti je na dve veci... S takymi liekmi ziadne pokusy, naucila som sa az sama.
Presne ako pise slecna.
@rebrambora Prosim ta, toto poucovanie si nechaj pre seba. Svoje zdravie riesim s lekarom avsak mozem sa pytat na skusenost inych. Ked nemas cim prispiet,chod si poucovat svoje deti.
Ja som užívala prednison skoro dva roky,a vysadxovala som ho 4 mesiace,postupným znižovaním dávok ako mi nariadil dr
@vafinka Mala si vedlajsie ucinky?
Ahoj myslíš v čom po vysadení či pri užívaní lieku
@vafinka Pri vysadzani.
@autorka Pytala si sa predsa na osobnu skusenost, ja som ti ju napisala. Nemam za potrebu poucovat niekoho 🙃
@rebrambora Chod inam. Dakujem ti.
Áno mala ,ako keby abstrakt,fakt,triaslo so mnou a no mi zle ale to iba prvý krát keď som znižovala v ďalších dvoch radoch už nie
@vafinka Fuha.
Ja som ho brala dlho tak asi preto,ale potom už bolo dobré,vieš ako telo malo svoju barlicku a ťažko sa zvykali na menej no
@babulkomale ja som medrol uzivala v tehotenstve a postupne som ho vysadzala tak ze uzivala som 3x1 vysadzala som tak ze 2x1 a3 davka pol tablety druhy den rano polku na obed celu a vecer polku dalsi den a nasledujuci po polke 3x denne tak som vynechala davku rano potom vecer naslefujuci den este opakovala az do uplneho vysadenia
Ja som užívala Medrol keď sme šli na oplodnenie. Vysádzala som ho pomaly,postupne 2 mesiace ako nakazal lekár. Vedľajšie účinky som mala aj pri užívaní a ďalšie prišli po vysadení
Nepamatam si. Lekarka mi povedala.
@lilyianka ake vedlajsie ucinky si ste mali prosim

Ako povedal lekar. Postupne, vid pribalovu info.