Ako vytiahnuť zostatkovú dávku z Mounjaro pera?
Ahojte, viete mi poradit aku injekciu si kupit na vytiahnutie tej zostatkovej davky z pera? Bola tu taka skuoina kde sme si radili, ale vymazali ju a tan mi radili nejaku inzulinku ale nevie aku s co to je, diky
Áno, striekačka na podávanie inzulínu
@glade22 takto to mam opytat v lekarni? A ihla bude pasovat ako do pera ?
myslis tu poslednu davku cozostava v pere? navody najdes na nete a ked zadas tuto otazku do chat gpt dozvies sa kadeco aj ze sa to neodporuca. Mna to tiez zaujimalo ale proste nema sa s tym babrat
myslis tu poslednu davku cozostava v pere? navody najdes na nete a ked zadas tuto otazku do chat gpt dozvies sa kadeco aj ze sa to neodporuca. Mna to tiez zaujimalo ale proste nema sa s tym babrat
@lija22 mne to povedala doktorka, ze si to mam pretocit alebo vyriahnut tak budem verit mojej dr ako chatu gpt😂🙈 len som sa jej neopytala ze aku striekacku mam pouzit
@lija22 mne to povedala doktorka, ze si to mam pretocit alebo vyriahnut tak budem verit mojej dr ako chatu gpt😂🙈 len som sa jej neopytala ze aku striekacku mam pouzit
@anonym_autor inzulínovú striekačku.
Najprv odstániš ihlu z pera a následne do gumičky pichneš tú inzulín.striekacku a natiahneš do nej zvyšok..
@anonym_autor inzulínovú striekačku.
Najprv odstániš ihlu z pera a následne do gumičky pichneš tú inzulín.striekacku a natiahneš do nej zvyšok..
@lusiya a ta striekacka sa predava s ihlou ci treba dokupit?
normalne natiahnes do inzulinky, kupis v lekarni, 0.6 ml je jedna plna davka
predava sa s ihlou
@anonym_autor spolu s ihlou, je tenučká
@lusiya a to je jednorazovka? Aka je cena
@lusiya a ta striekacka sa predava s ihlou ci treba dokupit?
@anonym_autor koľko si schudla odporúčas?mám recept a váham či ísť do toho🤣
@anonym_816146 schudla som zatial 8 kg
@anonym_816146 začala si?
Mňa by zaujímal, či to bude dostatočná dávka skôr. To si chceš robit sama? Na FB v skupinach to riesia stale volaju to Golden Dose.
Mňa by zaujímal, či to bude dostatočná dávka skôr. To si chceš robit sama? Na FB v skupinach to riesia stale volaju to Golden Dose.
@suzikaa neni to uplna davka, ale mam z dvoch pier, mne dr povedala, ze si to mam vytiahnut, netusim co to je golden dose🙈
@anonym_autor je to zlatá dávka.
Malo by tam byť 0,6ml (je to jedna dávka,preto sa volá zlatá.. navyše)
@lusiya dakujem za odpoved
Kalkulačka na výpočet dávky https://onli1971.github.io/kalkulacka-davek/

Áno, striekačka na podávanie inzulínu