icon

Ako zabrániť nachladnutiu pred dovolenkou?

21. júl 2025

Ahojte takto na večer som začala cítiť ako keby som mala byť chorá. Taký ten nepríjemný pocit v hrdle, unavenosť. No len v nedeľu ležím rba dovolenku. Vitamíny užívam pravidelne. Dokonca pijem ráno aj gingershoty. Je ešte niečo aby som mohla chorobe zabrániť? Som fakt zúfalá

janiely
Autor odpoveď zmazal
billy_jean
21. júl 2025

Možno si len unavená. Na horné dýchacie cesty mne pomáha Kaloba a na večer teplý Paralen hotdrink. A veľa vitamínu C.

janiely
21. júl 2025

@anonym_autor preventan akut, idealne ak zacina choroba cez hrdlo

jasminia
21. júl 2025

@anonym_autor Napr.: Echinacea, Virostop, Kaloba ...

anonym_c371df
21. júl 2025

Mne sa rozbehlo po 7 dňoch dovolenky (a ďalších 7 pred nami) všetko naraz - slabosti horúčka s halucinaciou migréna (ozajstná. Nie len bolesť hlavy) herpes na pere celkové bolesti tela škrabanie v hrdle ado toho menštruácia 😃 bojujem ako o život. Paralen čajík a spánok. Dnes už je to lepšie ale necakala som toho toľko naraz. Navyše som tu sama s dvoma deťmi takže pre nich musím fungovať. Toľko sa toho na mňa nenalepi niekedy za celý rok ako tu behom dvoch dni 🤦‍♀️mam dosť

cukroska
21. júl 2025

@anonym_autor Nám zaberie ,keď si dáme hneď 2 paraleny na večer.

autor
22. júl 2025
@janiely

@anonym_autor preventan akut, idealne ak zacina choroba cez hrdlo

@janiely skúsila som nejaky strong tak uvidíme či to pomôže lebo sa cítim ako keby ma prešiel kamión

janiely
25. júl 2025
@anonym_autor

@janiely skúsila som nejaky strong tak uvidíme či to pomôže lebo sa cítim ako keby ma prešiel kamión

@anonym_autor drzim palce a daj vediet ci pomohlo. Tieto volnopredajne veci zaberaju skor ked len zacinas citit ze nieco na teba lezie.