icon

Ako zastaviť extrémne vypadávanie vlasov po covide?

1. apr 2025

Prosím vás, vypadávajú mi posledné 2 týždne extrémne vlasy.. V prameňoch. Na aké vyšetrenia odporúčate ísť? Obvodná, železo, štítna, kožná.. Je ešte niečo? Kamoška mi hovorí o onkomarkeroch. Chodí sa aj na to? Ci. To s padanim vlasov nemá nič? Som 2 mes po covide. Ale. Trištvrte vlasov už nemám.

veklipo
1. apr 2025

U mna to boli hormony. Roky som mala fazu, ked som mala az lysiny, a potom opat huste vlasy. Nepomohlo nic, vsetky hodnoty boli ok. Malinko to zastavila kura od Kerastase.

monicatko20
1. apr 2025

Mne covid zobral polku hlavy, čiže to môžeš amt kľudne len reakciu po covide 🫣 mne zabral forcapil ten klasický modrý.. Do 3 týždňov vypadávanie prestalo a vlásky začali znovu rast.. Kúpila som k tomu aktivátor korienkov 🙏 Držím palce 😊

autor
1. apr 2025

@monicatko20 prosím pošleš mi foto? Ja už skúsim Hocičo

autor
1. apr 2025

@veklipo a gyn to neriešil? Tie hormóny

veklipo
1. apr 2025

Tak hodnoty som mala take normalne, vykyvy pocas cyklu a pocas roka su v poriadku. A brat kvoli tomu roky antikoncepciu som nechcela.
Pozri este Vellenu. Toto pijem preventivne.

unicornlady
1. apr 2025

U mňa je to spôsobené štítnou žľazou.
Pomohlo mi na to užívanie vitamínu D. (a to som predtým užívala rôzne vitamíny a skúšala rôzne prípravky)

sara07
1. apr 2025

vôbec nemusi ist o onkomankery ,vypadanie vlasov je záležitost chemoterapie
kludne sa ti môže spuštat autoimunitné ochorenie, napri pri štitnej ked su hodnoty protilatok vysoke tak vlasy vypadnu uplne .. píšem protilátok nie tsh a pod,

autor
1. apr 2025

@sara07 prosím a to zistím ako. Mne brali krv na štítnu, to bude to TSH

unicornlady
1. apr 2025

Protilátky tiež zisťujú u štítnej (anti_TPO, anti_TSH, anti_TG)
Každé súvisia s inou formou štítnej (ja som mala autoimunitný Graves-Basedow typ).

Ak ti ale vyšli dobré výsledky z krvi, tak možno ti protilátky nezisťovali.

sara07
1. apr 2025

nie tsh aj ostatné hodnoty môžeš mat v norme , protilátky vysoke , na endo ti mudr vyslovene na autoimunitu urobit krvne testy, sa čudujem ked ti padaju takto vlasy že to neurobili
kludne tieto hodnoty pri liekoch môžeš mat v poriadku , iba autimunitné tak vysoko že si bez vlasov uplne ale to su vysoké hodnoty , kamoška je tak

sara07
1. apr 2025

jej toto nespustil covid ale v 18 očkovanie na tuberu . ona mala predtym tažký ekzem čiže to už bolo autoimunitne ochorenie a do toho toto ešte, oni ju totiž 2x očkovali na tuberu žial tak celé to zblbo

patka06
1. apr 2025

Poradím ti vyskúšanú u viacerých, úplne jednoduchú a účinnú vec.
Pri každom umývaní vlasov primiešavaj do šamponu kávovú usadeninu cca 2 čajové lyžičky. Výsledok uvidíš po pár umytiach.

taktotedanie
1. apr 2025

Moja rodinna znama to mala. Takmer jej vsetky vypadali, zaplatila si tyzden kupelnej liecb az toto pomohlo inak by ostala holohlava

el74
1. apr 2025

Pomol mi Methionin. Odporucili mi ho v lekarni. Brala som tri mesiace jednu rano a jednu vecer. Postupne sa to zlepsovalo a po troch mesiacoch mozem povedat, ze mne naozaj pomohol.

lucialucy43
3. apr 2025

Určite vyskušaj uživať vápnik zinok a mne zaberá aj prirodny šampón nie tie chemizované ale na prirodnej báze zlapšilo mi to štrukturu vlasov dodal lesk a spevneli vlásky a zlepšil sa aj rast vlasov
Ja použivam a kupujem tuto a som spokojná...
https://zerotoxic.sk/

mery98
6. apr 2025

@taktotedanie a viete mi povedať v akých kúpeľoch?

taktotedanie
6. apr 2025

@mery98 bardejovske kupele

mery98
6. apr 2025

@taktotedanie
A jej padali po covide ci iná príčina?

taktotedanie
6. apr 2025

@mery98 po covide

juliacenc
6. apr 2025

Mne pomohlo weber biotin 5000mg

kristina_969
28. máj 2025

Vypadávanie vlasov nie je len o hormonálnej zmene... čiže šampóny a kondicionéry nepomôžu ako si každý myslí.. 😊 týmto ti telo dáva jasný znak, že je potrebné ho zvnútra prečistiť 🙏 Môžte mi kľudne napísať týmto problémom som si prechádzala do nedávna aj ja a tu je môj výsledok 🔥

urshullita6541
20. jún 2025

ja som mala tiež po kovide horšie vlasy a doslova mi padali jedna radosť, skúsila som všakovaké vitamíny, šampóny, kondicionéry a nijaký výraznejší efekt...napokon som zašla na konzultáciu k pani doktorke Babišovej do Kamaly a po pár ošetreniach s mezoterapiou sa vlasy zlepšili, majú lesk a čo je najdôležitejšie zhustli