Ako zdravým spôsobom pribrať na váhe?
@anonym_autor Nejem vôbec sladkosti, cukor a chcem obmedziť aj múku. Moju stravu tvorí zelenina, vajcia, mäso 2-3x týždenne, strukoviny. Čiže bielkoviny. Jem dosť málo. Nechcem jesť viac, ani sladké a múčne ale chcem pribrať. Mám po 45-tke
Skús bravčovú masť, bôčik, vyprážaný syr
@anonym_autor Nejem vôbec sladkosti, cukor a chcem obmedziť aj múku. Moju stravu tvorí zelenina, vajcia, mäso 2-3x týždenne, strukoviny. Čiže bielkoviny. Jem dosť málo. Nechcem jesť viac, ani sladké a múčne ale chcem pribrať. Mám po 45-tke
@anonym_autor a preco nie muku? Cestoviny? Zdravotne dovody? Tak si kup Nutridrinky a pi …
@anonym_autor a preco nie muku? Cestoviny? Zdravotne dovody? Tak si kup Nutridrinky a pi …
@simsalabim ved to je plné cukru. Ja chcem pribrať zdravo
Cvicenie, silovy trening. Neviem ake mas velke porcie, mozno castejsie, mozno viac.. to je tazke takto radit..
@anonym_autor Tak jedz viac a cvic. Z toho, co poposujes, ako to mas, nikdy nepriberies. A telo potrebuje aj cukry.
Vsak pises ze nechces jest viac. Moc si nepomozes
@simsalabim ved to je plné cukru. Ja chcem pribrať zdravo
@anonym_autor telo potrebuje aj sacharidy. Nevidim nic zle na kuskuse, ovsenych vlockach, cestovinsch, krajci chleba. Vsetko s mierou. Privela bielkovin zatazuje oblicky.
@anonym_autor väčší príjem, než výdaj
Ako chceš pribrať keď nechceš viac jesť?