icon

Ako zdravým spôsobom pribrať na váhe?

14. dec 2025
autor
14. dec 2025

@anonym_autor Nejem vôbec sladkosti, cukor a chcem obmedziť aj múku. Moju stravu tvorí zelenina, vajcia, mäso 2-3x týždenne, strukoviny. Čiže bielkoviny. Jem dosť málo. Nechcem jesť viac, ani sladké a múčne ale chcem pribrať. Mám po 45-tke

anonym_ad44f3
14. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Nejem vôbec sladkosti, cukor a chcem obmedziť aj múku. Moju stravu tvorí zelenina, vajcia, mäso 2-3x týždenne, strukoviny. Čiže bielkoviny. Jem dosť málo. Nechcem jesť viac, ani sladké a múčne ale chcem pribrať. Mám po 45-tke

Skús bravčovú masť, bôčik, vyprážaný syr

simsalabim
14. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a preco nie muku? Cestoviny? Zdravotne dovody? Tak si kup Nutridrinky a pi …

autor
14. dec 2025
@simsalabim

@anonym_autor a preco nie muku? Cestoviny? Zdravotne dovody? Tak si kup Nutridrinky a pi …

@simsalabim ved to je plné cukru. Ja chcem pribrať zdravo

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
anonym_261ec4
14. dec 2025

Cvicenie, silovy trening. Neviem ake mas velke porcie, mozno castejsie, mozno viac.. to je tazke takto radit..

siska53
14. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tak jedz viac a cvic. Z toho, co poposujes, ako to mas, nikdy nepriberies. A telo potrebuje aj cukry.

ivik4
14. dec 2025

Vsak pises ze nechces jest viac. Moc si nepomozes

simsalabim
14. dec 2025
@anonym_autor

@simsalabim ved to je plné cukru. Ja chcem pribrať zdravo

@anonym_autor telo potrebuje aj sacharidy. Nevidim nic zle na kuskuse, ovsenych vlockach, cestovinsch, krajci chleba. Vsetko s mierou. Privela bielkovin zatazuje oblicky.

anonym_b824cc
14. dec 2025

@anonym_autor väčší príjem, než výdaj

januska12323
14. dec 2025

Ako chceš pribrať keď nechceš viac jesť?