Ako získať lieky na stres od psychiatra?
Ahojte mám teraz veľmi náročné obdobie prežívam veľa stresu cítim že je toho na mňa strašne veľa prihlásila som sa k psychologické no na termín sa dlhšie čaká rozmýšľala som či by sa dalo zatiaľ vybaviť nejaké lieky od psychiatricky aby to bolo lepšie ako sa k ním dostanem treba tam zavolať alebo rovno prísť? Ďakujem za každú radu a skúsenosť ❤️
Psychiater tá musí normálne vyšetriť, určit
Diagnozu a podľa toho stanoviť liečbu
To nie su lentilky, ale lieky
Lieky na stres??? Skus persen tbl. Tie su volne dostupne prirodna forma.
Objednaj sa k psychiatrovi a ak je to veľmi zlé popros obvodného nech ti predpíše napr Lexaurin alebo Neurol
zájdi k obvodnému a ten ti alebo niečo predpíše - alebo dá lístok k psych. inak ho vôbec nepotrebuješ - ale možno niečo predpíše
Inak k psych. sú čakačky celkom dlhé.
zájdi k obvodnému a ten ti alebo niečo predpíše - alebo dá lístok k psych. inak ho vôbec nepotrebuješ - ale možno niečo predpíše
Inak k psych. sú čakačky celkom dlhé.
@deti95060810 ja som si to obvolala a najskorsi termin bol cca 5 tyzdnov, ale ako kde...
Obvodný ti niečo predpíše, pokiaľ sa dostaneš k psychiatrovi. Čakacie doby sú sakra dlhé. Išla by som cestou súkromného, ak máš financie. Nečakaj.
@sarakk Urcite si nezacni "na stres" davat vyssie spominany Neurol alebo Lexaurin. Alebo ak ano, tak len obcasne, urcite nie denne. Velmi rychlo mozes ostat zavisla a budes mat novy problem k tym, co este mas. AD su lepsia volba, ak to uz ozaj prerastlo do klinickej depresie alebo uzkosti. Inac by som v prvom kole skusila zaradit este relaxacne techniky, napr. jogu, meditacie, rozne riadene relaxacie, je ich vela aj na YouTube. Mnohym pomaha aj sport alebo masaz a podobne.
Benzodiazepiny ako je lexaurin ci neurol ti vie predpisat aj prakticky lekar. Ak mas ale stres pravidelne, zvaz vysetrenie psychiatrom a pripadne porozmyslaj nad psychoterapiou.

@sarakk určite musíš ísť osobne. Psychológ Ti lieky nepredpise, k psychiatrovi si zavolaj a zisti si presný postup. Ale určite to nepôjde len tak, že zavoláš a predpíše. Niečo slabšie Ti na prípadnú nervozitu vie predpísať aj Tvoj lekár.