Ako zlepšiť chuť do jedla a pribrať?
Zdravím, vedeli by ste mi poradiť niečo naozaj účinné na chuť do jedla? Mám 167 cm a 47kg. A strašne málo zjem, neviem to do seba dotlačiť. Cvičím silovo, čož by mi malo chutiť viac. Ale aj tak nejak moc nezjem. Ďakujem za každú radu
@nikol117nika kedysi sa radil Pangamin, ale nemám s tým osobnú skúsenosť.
No a jasné, jesť vysokolalorické zdravé veci, orechové maslá na raňajkové kaše, syry, mäso kvôli bielkovinám, dostatok sacharidov.
ano pocula som tiez o Pangamine. Nemusis ist rovno do nezdravych vysmazanych veci ale skus cerealne veci, bielkovinove veci a mozno si kupit protein. Ten si zamiesas do vody a vypijes po jedle.
Tiež som s tým bojovala, stále niekedy bojujem, pomohlo proste len sa rozjesť, čo ale viem že je náročné, keď ti nechutí... keď som začínala priberať, s chuťou do jedla mi nepomohlo nič, pocit hladu som vôbec nepoznala, vždy som sa najedla relatívne málo do plna a žiadne sústo navyše som už nezvládla, čo mi pomohlo bolo snažiť sa dostať do toho malého objemu jedla čo najviac kalórií - orechy a orechové másla, semienka, oleje, syry, avokádo atď. som pchala všade kde sa dalo 😅
Ľahnúť si pred tv zobrať misku niečoho dobrého a hneď sú kg hore 😁 jedenie pri čítaní tiež pomáha....ich čo by som ja zato dala mať zas 50 kg 😁
Silové cvičenia
@shee11 cvičím silovo. Zjem o niečo viac ale taktiež to nieje výhra:/
@evuska32 cez deň zjem málo a večer mam najvačšiu chuť jest. Keby tolko co zjem vecer zjem aj cez den :Ddd
@nikol117nika nabratie svalovej hmoty+ zvýšený kalorický príjem (tuky, sacharidy, bielkoviny, nie blbosti)
Bože hneď by som ti dala z mojich kíl ja mám 168cm a 75kg 😭 keby sa to dalo hneď sa podelím
@nikol117nika ja som pangamin brala a trochu pomohol...

Peritol - na predpis
čaj na žalúdok, palina - kúpiš v lekárni