icon

Ako zlepšiť chuť do jedla a pribrať?

nikol117nika
6. jan 2025

Zdravím, vedeli by ste mi poradiť niečo naozaj účinné na chuť do jedla? Mám 167 cm a 47kg. A strašne málo zjem, neviem to do seba dotlačiť. Cvičím silovo, čož by mi malo chutiť viac. Ale aj tak nejak moc nezjem. Ďakujem za každú radu

deti95060810
6. jan 2025

Peritol - na predpis
čaj na žalúdok, palina - kúpiš v lekárni

ina2405
6. jan 2025

@nikol117nika kedysi sa radil Pangamin, ale nemám s tým osobnú skúsenosť.
No a jasné, jesť vysokolalorické zdravé veci, orechové maslá na raňajkové kaše, syry, mäso kvôli bielkovinám, dostatok sacharidov.

zuzikak
6. jan 2025

ano pocula som tiez o Pangamine. Nemusis ist rovno do nezdravych vysmazanych veci ale skus cerealne veci, bielkovinove veci a mozno si kupit protein. Ten si zamiesas do vody a vypijes po jedle.

lindous
6. jan 2025

Tiež som s tým bojovala, stále niekedy bojujem, pomohlo proste len sa rozjesť, čo ale viem že je náročné, keď ti nechutí... keď som začínala priberať, s chuťou do jedla mi nepomohlo nič, pocit hladu som vôbec nepoznala, vždy som sa najedla relatívne málo do plna a žiadne sústo navyše som už nezvládla, čo mi pomohlo bolo snažiť sa dostať do toho malého objemu jedla čo najviac kalórií - orechy a orechové másla, semienka, oleje, syry, avokádo atď. som pchala všade kde sa dalo 😅

evuska32
6. jan 2025

Ľahnúť si pred tv zobrať misku niečoho dobrého a hneď sú kg hore 😁 jedenie pri čítaní tiež pomáha....ich čo by som ja zato dala mať zas 50 kg 😁

shee11
6. jan 2025

Silové cvičenia

nikol117nika
autor
6. jan 2025

@shee11 cvičím silovo. Zjem o niečo viac ale taktiež to nieje výhra:/

nikol117nika
autor
6. jan 2025

@evuska32 cez deň zjem málo a večer mam najvačšiu chuť jest. Keby tolko co zjem vecer zjem aj cez den :Ddd

stanka_k
6. jan 2025

@nikol117nika nabratie svalovej hmoty+ zvýšený kalorický príjem (tuky, sacharidy, bielkoviny, nie blbosti)

veronika2316
6. jan 2025

Bože hneď by som ti dala z mojich kíl ja mám 168cm a 75kg 😭 keby sa to dalo hneď sa podelím

zabka79
6. jan 2025

@nikol117nika ja som pangamin brala a trochu pomohol...