icon

Ako zlepšiť psychickú odolnosť?

11. nov 2022

Ahojte, bola by som rada, keby ste mi poradili zlepšiť psychickú odolnosť? Proste teraz som na tom dosť biedne čo sa týka psychickej odolnosti, veľa aj maličkostí má hneď zloží, rozplačem sa a proste neviem byť tak psychicky odolná ako by som mala byť. Ďakujem.

catch22a
11. nov 2022

Zacni cvicit

petricka22
11. nov 2022

Nieco na tom, co hovori @catch22a bude. V zdravom tele, zdravy duch. Naucis sa posuvat dalej a zdolavat prekazky. Na zaciatok musis prekonat svoju lenivost 😉 a pri cviceni si skutocne vyvetras hlavu.

dianaana
11. nov 2022

📌

mirkita
11. nov 2022

Urcite pohyb = ist von v kazdom pocasi, prekonat sa, najst v malickosti radost, vsimat si ako sa meni svet, dychat spravne, pocuvat podcasty o hodnotnych temach- nic nepride okamzite, dat tomu sancu a naladit sa inak...ale zaroven si odpusti, akceptuj svoje reakcie a postupne ich ovladni tak ako si prajes...maj sa rada ;)

diamondsspaces
12. nov 2022

Čo z toho, že bude cvičiť ale džkať sa neplnohotnotnymi potravinami. V prvom rade strava , strava je základ , pravidelná , zdravá , dusená , varená nie vyprážana . Veľa veľa vody piť. a hýbať sa aspoň 30 min denne ,za každého počasia . Je to na dlho ale aj antidepresíva ti nezaberú po prvej tabletke. A mala rada , začni po menštruacií 😇

kim2028
12. nov 2022

Neviem no, ale skús odbúrať nejako stres a aj tá odolnosť by mohla byť lepšia. Ja mám to na šťastie, alebo nešťastie jednoduchšie. Som na plnom invalidnom dôchodku (duševná diagnóza), bez práce. Nemám žiaden stres posledných 6 rokov, tak aj moja odolnosť sa zlepšila. Len do toho momentu, kým toho stresu nezačne byť príliš... Potom nezvládal by som to opäť...

stanulienkat
12. nov 2022

Myslím, že všetko to, čo spomínali ženy vyššie+ mentálne nastavenie a nejaký mentálny koučing. Samozrejme závisí to aj od povahy a od hormonálnej fázy.

petricka22
12. nov 2022

Este ma napadlo, ze sa kamoska v tazkych casoch zacala venovat meditaciam a pomohlo jej to.