Ako zmierniť bolesť krčnej chrbtice?
ahojte uz dva tyzdne v kuse ma boli krcna chrbtica je to pulzujuca bolest vystreluje do hlavy a ramien, skusala som uz masaze, infralampu, kremy, nahrievanie, naplaste no nic nepomaha, moze to byt nerv ? chystam sa uz k doktorke s tym cez tyzden len nevirm ako vydrzim este tieto dni uz mi je do placu z toho
dakujem
U Dr si už mala byť dávno a nie teraz sa chystať. Niečo od bolesti tbl nemáš?
Mne povedala obvodná, že keď ma sekne, tak mám ísť rovno na urgent / pohotovosť, aby mi pichli injekciu na uvoľnenie.
mne pomohla elektroliecba ale nie doma ale na rehabilitaciach 🤣 uz po novom aj to sa da kupit 🤦🏼♀️
Milgamma N aj 4x denne kym sa dostanes k dr. Od bolesti mne poradila sestricka na pohotovosti Flector a ze si mam dat dve tbl naraz (lebo vyssia davka je len na predpis, ale ze ta volnopredajna si mozem dat dva). Samozrejme potom odstup, nez sa uzije znova. Lebo som po troch hodinach cakania povedala, ze idem domov... tak mi poradila to.
@nynia hej ja ju mam už pár rokov a nvm si ju vynachváliť 👍
No zbytocne budes kremovat alebo brat nejake lieky ak nezacnes cvicit. Takze objednat sa ku fyzioterapeutovi a ten ta uz da dokopy.
@stellarstar a kde ste to kúpili? Viete mi dat link?
@modrymotyl8 ja žijem v at tak som to kupovala tu ale aj na SK dostať kamarátke som to tiež odporúčala a obj. Zadaj do netu ems/tens a vyhodi ti ich pár
@stellarstar dakujem
S bolestou treba ist k lekarovi a neodkladat to. Pisem z vlastnej skusenosti. Liecila som sa sama doma,cvicila a preslo to do chronickej bolesti a uz sa jej nezbavim. Nateraz by som ti odporucila ist na urgent,daju ti infuziu na uvolnenie a potom co najskor ist k neurologovi a nech ta posle na MRI. Ak uz citis taku bolest nervu,to uz treba skontrolovat a podla zavaznosti poskodenia nasadit liecbu a zvolit vhodne cviky.

Cviky