Ako zmierniť bolesť zo zubného kazu?
Ahojte. Od včera má bolí zub, mám tam kaz, k lekárovi môžem až vo štvrtok. Čo si dať na to dovtedy? Analgetiká, alpa ani klinček nezaberá. Mám pocit že už aj ďalší zub ma bolí a líce mám horúce. Ďakujem za každú radu.
@anonym_6fd942 aj rómska menšina kúpi tiež kotol bez splátok? Za drevo sme dali 2000€ na celú zimu. Nemusíte sa zapájať, nikto vás nenúti. Ale nemám na vás čas, ani sa tu obhajovať. Normálny človek pochopí a ten čo chce uškodiť, napíše len troll.
@anonym_autor vyhovorky
@anonym_autor vyhovorky
@anonym_6fd942 😂😂 najprv troll, potom výhovorky.. už ste si kopli, tak môžete mať pekný večer.
@anonym_6fd942 😂😂 najprv troll, potom výhovorky.. už ste si kopli, tak môžete mať pekný večer.
@anonym_autor a ako si dopadla dnes u svojho zubara?
@anonym_autor a ako si dopadla dnes u svojho zubara?
@elenita ďakujem dobre, bol tam kaz a hnis. Urobil a vyčistil to a dal mi antibiotiká. V piatok sa mu mám ozvať či to odpúcha.
@elenita ďakujem dobre, bol tam kaz a hnis. Urobil a vyčistil to a dal mi antibiotiká. V piatok sa mu mám ozvať či to odpúcha.
@anonym_autor Aj prezradis, kolko to stalo?
@anonym_autor koľko si platila u zubára a za lieky ?
@anonym_autor koľko si platila u zubára a za lieky ?
@anonym_33266b všetko dokopy 70€
@anonym_33266b všetko dokopy 70€
@anonym_autor a budú tí ho ťahať či ako?
@anonym_autor a budú tí ho ťahať či ako?
@janulik2008 bude plombovať, len musí zmiznúť opuch, zatiaľ dal len vložku aby nebola diera.

Nie autorka si nepozicia lebo to nieje ich styl tak radsej bude doma sediet s horuckou a zapalom okostice , dufam ze tuto temu nikto nikdy uz nebude citat a nezoberie si priklad
Aj Za mna toto troll, aj romska mensina sa o seba vie lepsie postarat, tolko vyhovoriek co tu dala autorka odkedy zalozila temu neuveritelna!
Taka ignorancia vlastneho zdravia je neskutocna ze to pravda nemoze byt a pani si tu trolluje
@anonym_6fd942 aj rómska menšina kúpi tiež kotol bez splátok? Za drevo sme dali 2000€ na celú zimu. Nemusíte sa zapájať, nikto vás nenúti. Ale nemám na vás čas, ani sa tu obhajovať. Normálny človek pochopí a ten čo chce uškodiť, napíše len troll.