icon

Ako zmierniť bolesti pri zápale močových ciest u muža?

11. nov 2023

Žienky muža bolí podbruško aj úd. Bol na futbale, bola mu zima, aj sedadlá boli vraj veľmi studené, ale cez týždeň bol aj plávať v bazéne🤷‍♀️. Je to na večer horšie, na pohotovosť ísť nechce. Vraj zajtra ak bude horsie . Prosím vás čo okrem nalievania sa urologickým čajom a brusnicového sirupu by som mu ešte mohla dať? Je v teple zabalený. Ďakujem

nikpa
11. nov 2023

Nič. Ak má zápal a nedostane ATB len sa mu to rozšíri vyššie na obličky. Tak nech kľudne vyčkáva aj do pondelka, pomôže si ...

betulinka1
11. nov 2023

Horúca vana a lepsie ako caje a sirup je jest susene brusnice. Hned cely balik. Zajtra druhy balik ale tam uz postupne aj zalievať za hrsť brusnic horúcou vodou, vypit a zjesť. Takto aspon 4-5x za den.

petulka3631
11. nov 2023

Dobrý večer.Môžete vyskúšať čaj z petržlenovej vňate. Lyžicu nasekanej vňate na cca 250ml vody...10minut lúhovať.

autor
11. nov 2023

@nikpa volal i tak na pohotovost a vraj su tam do 21:30. Takze rano

autor
11. nov 2023

@betulinka1
@petulka3631 dakujem pekne pohladam myslim ze susene brusnice niekde mam, aj tu vnat

pehavcek
11. nov 2023

Slepe crevo este ma?mojho takto bolelo vsetko a bol to akutny zapal slepeho creva.Zoperovali ho v poslednej chvili.

nataly420
11. nov 2023

Naco sa trapit ? Rýchlo nech predpisu antibiotika a hotovo

autor
11. nov 2023

@pehavcek ma ale teraz z neho vyslo, ze ho uz aj pali pri moceni. Tak je to asi jasne

pehavcek
11. nov 2023

Asi ano.V kazdom pripade sranda nie je ani jedno.Trapi sam seba.Ale to su chlapi.Hned rano na pohotovost.A ulavi samu

autor
11. nov 2023

@pehavcek najlepsie ze uz ked na ten futbal siel, hovorim mu vezmi si spodky, dnes je velmi zima. A ze nacooo kde sa tam ja budem prezliekat ved ideme predtym na pivo. A teraz mi tu hovori, ako treba pocuvat manzelku 😂. Az na to, ze manzelka mu polku dna hovori aby siel na pohotovost 🤷‍♀️. Ale rano pojde vraj

mariska1989
11. nov 2023

No zajtra ráno pekné dr dajú mu ATB a je . Ináč alchýmia čaj akože topka . Potom pre takýto prípad ja doma mám také sáčky čo sa rozrobi vo vode keby sa nedalo ísť hneď k dr . a to ja som mala zápal taký že mi šla krv

autor
11. nov 2023

@mariska1989 tie sacky sme dnes kupili

mariska1989
11. nov 2023

No je to najsilnejšie čo predaju v lekárni bez recepta a záberu teda . Cez leto som tiež mala že krv o niečo menej ako 6 rokov dozadu kde to bolo že kŕče hruza a des ledva človek chodil .v lete som nestihla dr tak smer lekáreň a to mi dali v pondelok s moču rovno k dr s tam sranda že už len baktérie ale dali mi ATB že na prelievanie . Nakoniec som si dala len 2/3 tabletky a zvyšok nechala a všetko ok

petulka3631
12. nov 2023

Dobrý večer ..no ako ste dopadli ? Išli ste na pohotovosť ?

autor
12. nov 2023

@petulka3631 ahoj tak nesiel nakoniec, rano sa citil o 50% lepsie ako vecer. Nalieva sa aj ten prasok si dava. A dnes mi lekarnik (isla som kupit dalsi caj) povedal, ze ani jie atb su take dolezite ako sa nalievat a mechanicky to dat von. Tak uvidime zajtra, ak sa nezhorsi, asi to da doma. Nechce velmi atb, lebo o 3 tyzdne ma ist na mensiu operaciu. No tak uvidime. A dakujem pekne za opytanie

petulka3631
12. nov 2023

Tak to som rada ,že sa polepšilo ☺️ držím palce nech to prejde úplne a nech všetko dobre dopadne.. príjemny zvyšok večera ☺️

autor
12. nov 2023

@petulka3631 si veľmi milá☺️. Ďakujem veľmi pekne ❤️