icon

Ako zmierniť príznaky dyspepsie a bolesti brucha?

8. sep 2025

Ahojte,

mávam bolesti brucha so sklonom k prehaňaniu, na gastre mi zistili dyspepsiu, mala som aj helikkobaktera, nateraz je preliečený ale brucho bolí stále , nafukuje ma a mám časté stolice.

Mám užívať probiotiká, ale zatial bez zmeny. Užívam Lactobacily.

Prosím čo vám pomohlo?

Som z toho zúfalá. Mám dni, kedy sa musím zdržovať v blízkosti wc.

Ďakujem za každú radu.

kiki68
8. sep 2025

@anonym_autor ja mam chronicku dyspepsiu, nedali Ti lieky? Lebo existuju, len mne robili dost zle a bola som po nich velmi malatna

autor
8. sep 2025
@kiki68

@anonym_autor ja mam chronicku dyspepsiu, nedali Ti lieky? Lebo existuju, len mne robili dost zle a bola som po nich velmi malatna

@kiki68 užívala som len nolpazu a asketon, ale to mám už vysadené, aké lieky si užívala?

autor
8. sep 2025
@kiki68

@kiki68 pomáha ti niečo zmierniť príznaky?

kiki68
8. sep 2025
@anonym_autor

@kiki68 užívala som len nolpazu a asketon, ale to mám už vysadené, aké lieky si užívala?

@anonym_autor ja uz neviem ako sa to volalo, mne pomaha kijimea reizmagen a tiez reizdarm pro a tiez prisna dieta.

autor
8. sep 2025
@kiki68

@anonym_autor ja uz neviem ako sa to volalo, mne pomaha kijimea reizmagen a tiez reizdarm pro a tiez prisna dieta.

@kiki68 je to na predpis? akú dietu dodržiavaš, čoho sa vyvarovať?

anonym_c6d1c0
8. sep 2025

Helicid/Nolpaza/Ozzion, Kinito/Itoprid, Degan, mne pomáhal Famosan.

pininka1
8. sep 2025
@anonym_autor

@kiki68 je to na predpis? akú dietu dodržiavaš, čoho sa vyvarovať?

@anonym_autor syn má, predpísala mu Kreon a Helicid ráno, ale najviac zo všetkého nám pomohlo prejsť na bezlakzozovu stravu.