Ako zmierniť silné bolesti, keď lieky nepomáhajú?
Dobrý deň porady mi niekto mam silné bolesti lieky a masážne nezaberajú ďakujem

uff mas dost vyskocene 2 platnicky tlacia ti na miechu smer neurochirurg a zvazi co dalej ci sa bude snazit o beznu liecbu alebo odporuci chirurgicku drzim palceky
@kacena4 ďakujem lieky nezaberajú mam tramal od bolesti ale žiaľ márna snaha neviem us otáčať hlavou ani pred klon ani zaklon a do strán už úplne nije
to stazene otacanie a zohybanie mas zo stavu po operacii. problemom je skor stenoza (zuzenie) kanala, ktorý je 9-9,5 mm - ma byt 13-15 mm. Protruzia ani nie je velka, ale skor tie osteofyty to asi stlacaju a celkovo stuhnutie casti, ktorá bola operovaná... porad sa s neurochirurgom - kedze si uz po operácii.
Pise sa, ze po OP. Teda si po operacii?
Ja som mala presne toto isté,ja som plakavala od bolestí a upadala som do depresií.Presne viem ako sa cítite.Ja som podstúpila operáciu,na ktorú som čakala rok.Ja som už v ruke neudržala nič.Bolesti neskutočne.Chodte k neurochirurgovi a uvidíte čo vám povie.Ine východisko už nemáte.Ja som vyskúšala všetko a nezaberalo nič.
Ja som mala presne toto isté,ja som plakavala od bolestí a upadala som do depresií.Presne viem ako sa cítite.Ja som podstúpila operáciu,na ktorú som čakala rok.Ja som už v ruke neudržala nič.Bolesti neskutočne.Chodte k neurochirurgovi a uvidíte čo vám povie.Ine východisko už nemáte.Ja som vyskúšala všetko a nezaberalo nič.
@ojku1977 ona už je to operácii, je to tam napísané
@ojku1977 idem na algesiologiu v pondelok uvidím co mi povedia a poslal som cd k neurochirurgovi tak uvidím čo bude 2 dní mi kolíše tlak v piatok som mala 150,87 a za 2 hodiny 110,69

uff mas dost vyskocene 2 platnicky tlacia ti na miechu smer neurochirurg a zvazi co dalej ci sa bude snazit o beznu liecbu alebo odporuci chirurgicku drzim palceky