icon

Ako zvládať prechladnutie v teplom počasí?

7. jún 2025

Je teraz niekto chorý? Mňa už druhy deň boli hrdlo, citim sa unavene a začala som pokašlievať.. čo robíte ked je teraz teplo? Ja fungujem normalne 😃

kvietok2891
7. jún 2025

My sme boli chorý minuli týždeň.
Keď je takto teplo tak sme väčšinou vnútri alebo sa chodievame kúpať ale nakoľko sme boli minulý týždeň chorý tak sme doma a máme vnútri 27 stupňov doslova sa roztápame 🫠

andrea_82
8. jún 2025

U nas doma sme vsetci nachladnuti. Muz dokonca skoncil na antibiotikach. To je tymto prudkym striedanim teplot - jeden den doma kurim v krbe a druhy den beha syn len v plienke.

isis234
8. jún 2025

Lipový čaj s medom a citronom. V mlieku uvar celú škoricu. Trochu vychladiť a pridať za lyžicu medu (od včelára)

sandral
8. jún 2025

Aj my. Všetko to začalo obyčajným kýchaním a v noci sme už nespali. Bolí nás hrdlo, ledva vládzem prehĺtať.
Skoré uzdravenie baby.

merlinja
8. jún 2025

Minulý týždeň obaja rodičia, ja som to ako tak prechodila. Kašeľ, hrdlo, nadcha, teplota

dominika126
8. jún 2025

My celá rodina dokolecka dokola. Mne a dvojičkám sa to vrátilo druhýkrát v priebehu 3 týždňov, takže z 1 choroby do druhej, najstaršia odolávala,ale tiež je týždeň doma a muža to pred víkendom tiež draplo. Ale jediná ja ATB. Ale hrozne sople, kašeľ,bolesti hrdla.

siska53
8. jún 2025

My sme sa vystriedali s prechladnutim po tyzdnoch vzdy - syn, dcera a ja. Sopel, hrdlo a zo zatekajucich hlienov kasel. Klasika - morska voda, kloktanie, niečo na hrdlo, caje.. ja som si brala homoffice. Deti nechodili do skoly. Radsej.

martinaol04
11. jún 2025
@siska53

My sme sa vystriedali s prechladnutim po tyzdnoch vzdy - syn, dcera a ja. Sopel, hrdlo a zo zatekajucich hlienov kasel. Klasika - morska voda, kloktanie, niečo na hrdlo, caje.. ja som si brala homoffice. Deti nechodili do skoly. Radsej.

@siska53 teraz je nový variant Kovidu a začína to bolestami hrdla ,ako pri angine, črevné obtiaže

siska53
11. jún 2025
@martinaol04

@siska53 teraz je nový variant Kovidu a začína to bolestami hrdla ,ako pri angine, črevné obtiaže

@martinaol04 aha..crevne sme nemali, ale dceru doteraz boli ucho..a nic tam nema, boli sme aj na orl.

martinaol04
27. jún 2025
@siska53

@martinaol04 aha..crevne sme nemali, ale dceru doteraz boli ucho..a nic tam nema, boli sme aj na orl.

@siska53 toto sa stalo aj mne. Začalo ma škrabať v hrdle, kýchanie,nádcha a malátnosť potom na tretí deň strašná bolesť ucha ani prehĺtať som nemohla 😱dávala som si ušné kvapky a prešlo To. Už týždeň a upchava sa mi nos,kašlem..