Ako zvládať prechladnutie v teplom počasí?
Je teraz niekto chorý? Mňa už druhy deň boli hrdlo, citim sa unavene a začala som pokašlievať.. čo robíte ked je teraz teplo? Ja fungujem normalne 😃
U nas doma sme vsetci nachladnuti. Muz dokonca skoncil na antibiotikach. To je tymto prudkym striedanim teplot - jeden den doma kurim v krbe a druhy den beha syn len v plienke.
Lipový čaj s medom a citronom. V mlieku uvar celú škoricu. Trochu vychladiť a pridať za lyžicu medu (od včelára)
Aj my. Všetko to začalo obyčajným kýchaním a v noci sme už nespali. Bolí nás hrdlo, ledva vládzem prehĺtať.
Skoré uzdravenie baby.
Minulý týždeň obaja rodičia, ja som to ako tak prechodila. Kašeľ, hrdlo, nadcha, teplota
My celá rodina dokolecka dokola. Mne a dvojičkám sa to vrátilo druhýkrát v priebehu 3 týždňov, takže z 1 choroby do druhej, najstaršia odolávala,ale tiež je týždeň doma a muža to pred víkendom tiež draplo. Ale jediná ja ATB. Ale hrozne sople, kašeľ,bolesti hrdla.
My sme sa vystriedali s prechladnutim po tyzdnoch vzdy - syn, dcera a ja. Sopel, hrdlo a zo zatekajucich hlienov kasel. Klasika - morska voda, kloktanie, niečo na hrdlo, caje.. ja som si brala homoffice. Deti nechodili do skoly. Radsej.
My sme sa vystriedali s prechladnutim po tyzdnoch vzdy - syn, dcera a ja. Sopel, hrdlo a zo zatekajucich hlienov kasel. Klasika - morska voda, kloktanie, niečo na hrdlo, caje.. ja som si brala homoffice. Deti nechodili do skoly. Radsej.
@siska53 teraz je nový variant Kovidu a začína to bolestami hrdla ,ako pri angine, črevné obtiaže
@siska53 teraz je nový variant Kovidu a začína to bolestami hrdla ,ako pri angine, črevné obtiaže
@martinaol04 aha..crevne sme nemali, ale dceru doteraz boli ucho..a nic tam nema, boli sme aj na orl.
@martinaol04 aha..crevne sme nemali, ale dceru doteraz boli ucho..a nic tam nema, boli sme aj na orl.
@siska53 toto sa stalo aj mne. Začalo ma škrabať v hrdle, kýchanie,nádcha a malátnosť potom na tretí deň strašná bolesť ucha ani prehĺtať som nemohla 😱dávala som si ušné kvapky a prešlo To. Už týždeň a upchava sa mi nos,kašlem..

My sme boli chorý minuli týždeň.
Keď je takto teplo tak sme väčšinou vnútri alebo sa chodievame kúpať ale nakoľko sme boli minulý týždeň chorý tak sme doma a máme vnútri 27 stupňov doslova sa roztápame 🫠