Ako zvládať tetániu a silné záchvaty?
Ako proti tomu bojujete? dnes som mala silný záchvat po prvy krát pocit na hrudi veľmi ťažké dýchanie trpnutie ruk a kŕče v rukách krútilo mi prsty žily mi išli prasknúť veľmi zlý pocit asi pol hodinku a teraz večer sa cítim veľmi unavená akoby som makala 2 hodky vo fitku 😔 toho sa bojím keď to bude častejšie
pozor ak je telo vyčerpane a unavene nemá dostatok mineralov tak potom dochádza takýmto stavom ku záchvatom ak vam to pretrváva tak odporúčam vám predpísal Diazepam ten uvoľňuje napätie svalov a pozor netreba preháňať s cvičením vo fitku telo potrebuje dostatok odpočinku lebo je vyčerpane netreba to preháňať pijete dostatok Magnézia?
Odporúčam pravidelne magnézium odpočinok a kľud a hlavné dýchať a zbytočne sa nestresovať
@anonym_autor keď máš diagnostikovanú tetániu, sú na ňu účinné neurologické lieky. Môjmu známemu veľmi pomohli. Treba to konzultovať s lekárom neurológom. Do tej doby Neurol a magnézium. Šetriť sa. Nepozerať do PC a mobilu to je zlé na tetániu.
@anonym_autor urcite magnezium a doplnat vsetky mineraly. Krce prichadzaju aj pri psychickom vycerpani. Ja som zo zaciatku davala sumive magnezium plus hroznovy cukor.
@anonym_autor keď máš diagnostikovanú tetániu, sú na ňu účinné neurologické lieky. Môjmu známemu veľmi pomohli. Treba to konzultovať s lekárom neurológom. Do tej doby Neurol a magnézium. Šetriť sa. Nepozerať do PC a mobilu to je zlé na tetániu.
@slovakboy aké lieky? myslela som že na to lieky nie su
@anonym_autor Ahoj, môže pomôcť magnézium, ale myslím, že by bolo fajn ísť za neurológom, aby ti keď tak pomohol lepšie. A terapeutom, lebo je to z časti aj úzkostné. Neboj, budeš v poriadku❤️ Keby si chcela, mám tu na modrom koníku skupinu Mental Health, kde kedykoľvek môžeš napísať práve napr. pri záchvate alebo konci a tak a porozprávať sa. Drž sa🫶

Neurol polku na noc a dýchať .