icon

Ako zvládate sviatky počas choroby?

1. nov 2025

Ahojteee. No čo ako trávite sviatky? Nás komplet všetkých chytila gastritída… po dlhom čase komplet rodina spolu s rovno s chorobu.

simsalabim
1. nov 2025

@anonym_autor tesim sa, ze zijem 😅 Lezim 2 tyzdne so zapalom pluc - povodne “priedusky”. Teploty 10 dni… umierala som. Rodina sa tesi, ze uz mi je konecne lepsie, neviem, kto bol viac vycerpany - ja ci oni.

martinkatinka
1. nov 2025

Som rada, ze lezim.

leuska0910
1. nov 2025

Tak isto ako pocas nesviatkov🤷‍♀️

autor
1. nov 2025
@simsalabim

@anonym_autor tesim sa, ze zijem 😅 Lezim 2 tyzdne so zapalom pluc - povodne “priedusky”. Teploty 10 dni… umierala som. Rodina sa tesi, ze uz mi je konecne lepsie, neviem, kto bol viac vycerpany - ja ci oni.

@simsalabim fuuu skóre uzdravenie.

anonym_30bc1a
1. nov 2025
@simsalabim

@anonym_autor
@simsalabim skoré uzdravenie, Halloween by som odignorovala, nevládzem ísť na cintrín, pošlem po niekom to, čo som mienila dať na hroby, ak nie je po kom, odnesiem, keď budem vládať. Zapálim sviečku doma

anonym_3e3326
1. nov 2025

@anonym_autor uplne rovnako, ako aj počas nesviatkov. Ci vtedy je choroba nejaká iná alebo co? Nechápem tomuto postu.

mk1111111111
1. nov 2025
@simsalabim

@simsalabim skore uzdravenie Ti prajem

anonym_685866
1. nov 2025

Tiez nechepem, chora v pondelok v nedelu ci 1.maja ..... lezim pozeram filmy a liecim sa.

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
tenerifka
1. nov 2025
@simsalabim

@simsalabim skore uzdravenie ti prajem, toto treba doliecit poriadne, nech nezostanu nasledky🍀🍀🍀🩵

anonym_695051
1. nov 2025

aka je pravdepodobnost ze by ste vsetci naraz dostali zapal zaludka?

slavomira236
1. nov 2025

@anonym_autor od stvrtka minuleho tyzdna som doma zavreta s chorou dcerou. Vecer odbehnem na cintorin nastastie mam ho ulicu nad nasou.

anonym_7dab00
1. nov 2025
@anonym_695051

aka je pravdepodobnost ze by ste vsetci naraz dostali zapal zaludka?

@anonym_695051 nulová

agikaku
1. nov 2025
@simsalabim

@simsalabim zdravím. Ako ste zistili, ze mate zápal pľúc, prosím. Ja som tiež chorá, resp.uz mi je lepšie, teploty som nemala, len kašlem a chripi mi pri výdychu na hrudi. Atb beriem od utorka.

simsalabim
1. nov 2025
@agikaku

@simsalabim zdravím. Ako ste zistili, ze mate zápal pľúc, prosím. Ja som tiež chorá, resp.uz mi je lepšie, teploty som nemala, len kašlem a chripi mi pri výdychu na hrudi. Atb beriem od utorka.

@agikaku nezrazitelne teploty, kasel, antibiotika nasadene po 3 dnoch, hoci rtg a krv vyzerali byt ok, antibiotika som uzivala 5 dni bez efektu, stale nezrazitelne teploty, kasel s hlienmi, uz som bola tak vycerpana, ze som mala problem sa postavit a normalne som mala uz taky strach, ze som previedla peniaze z nasho sporiaceho uctu (vedeneho na moje meno) vsetky na manzela…. Teploty zrazal manzel zabalmi, lebo paralen ci ibuprofen mali takmer nulovy efekt. Potom ma uz dr poslala na infekcne, tam ma este raz riadne vysetrili a zmenili liecbu.

bu1bu
1. nov 2025

Absolutne neriesim ze su sviatky, som po tazkom kovide ktory presiel do zapalu priedusiek, som rada ze som doma a mam klud. Sviecky pojdem zapalit ked budem fit.

taktotedanie
1. nov 2025

@anonym_autor sviatky? Toto pre mna osobne sviatky niesu
Mimochodom nemozes pdniest teraz? A co, chod iny den , to len na vs.svatych sa chodi na hroby spominat na zosnulych? Po niekom poslat, maximalne neosobne a neuctive

autor
1. nov 2025
@taktotedanie

@anonym_autor sviatky? Toto pre mna osobne sviatky niesu
Mimochodom nemozes pdniest teraz? A co, chod iny den , to len na vs.svatych sa chodi na hroby spominat na zosnulych? Po niekom poslat, maximalne neosobne a neuctive

@taktotedanie to že pre teba to sviatky nie sú. Neznamená že pre ostatných tiež nie.

taktotedanie
1. nov 2025
@anonym_autor

@taktotedanie to že pre teba to sviatky nie sú. Neznamená že pre ostatných tiež nie.

@anonym_autor sviatky? Cez vikend?