icon

Ako zvládnuť a liečiť chronický stres?

filipjohns
26. sep 2024

Zdravim je to vážna choroba? Alebo akým spôsobom sa dá liečiť? Ako ste sa z toho dostali?

sweet20
27. sep 2024

@filipjohns neskusala si psychologicku?

sashka22
27. sep 2024

@filipjohns len sa vyhnúť stresu, čo iné.,. Mňa to dobehlo, do toho som ešte otehotnela, čo má položilo na 5 mesiacov ba lôžko a to bola asi tá záchrana, inak som totálne vyhorena bola, mám absolvovať aj psychoterapiu,tak som zvedavá ale cítim sa už lepšie, nenaberam si toľko práce lebo s bruchom to ani nie je možné...moja mama z takého stresu dostala rakovinu hrubého čreva a už tu nieje.

sashka22
27. sep 2024

@sashka22 a jasné, prišiel mi do života človek čo mi podstatnú časť stresov odbremenil, sama som už nezvládala. Ten najhorší stav trval rok! A veľa veci si ani nepamätám 😶

mmooly
27. sep 2024

Píšem za seba.. ja sa vyhýbam stresu ako môžem.. radšej budem sama, ako s niekym, kto mi spôsobuje úzkosť, radšej dám výpoveď v práci v ktorej sa dobre necítim a mám z nej stres, robím to čo chcem ja, čo mi prinesie upokojenie a radosť. Nezľahčuj to, lebo sa to raz spočíta a potom bude ťažšie sa dať do poriadku či po psychickej alebo fyzickej stránke.

filipjohns
autor
27. sep 2024

To je dobre že ste sa dali do poriadku. Stres sa niekedy nedá ovládať a príde automaticky.