icon

Ako zvládnuť chronické zdravotné problémy a vyčerpanie?

tobias123321
26. jan 2025

Prosím čo mám robiť vkuse som chorý vkuse teraz hrdlo teplota somariny musím chodiť k psychiatrovi k ortopedovi neurológovi na rehabilitačné z chrbtom k urologovi na očné na gastro. Mám 24 a cítim sa jak keby som mal zomrieť. Chodím do roboty mám strašne výčitky že som neschopný lebo furt som chorý. Paragrafy pnky dôjdu mi paragrafy z dovolenky to ide potom nemám ju potom mám výčitky chodím cez víkend do roboty. Prečo som trestaný za to že som chorý tým ze ani voľno človek nema ? To malo že som chorý že nikdy nič pekné není ? Co mám robiť

Strana
z4
tobias123321
autor
26. jan 2025

@abbey1 veď nebuď ku mne taká len som bol úprimný nepísal som o teba som rád že si somnou píšeš vážim si to nechcel som ťa nahnevať 😏

zuzanita1609
26. jan 2025

@tobias123321 ale veď žienky ti radili a chcú poradiť stále. Ja neviem,aká rada by ti pasovala,aby si ju prijal. Keď máš diagnózu a liečiš sa,možno by bolo vhod liečbu upraviť. Alebo v čom je problém? Podľa mňa sa cítiš len sám a ak ti nesedí rada, ktorú dostaneš, začneš útočiť. Musíš tiež pochopiť,že sú rôzne povahy,niekto ťa pošle tam,iny tam,no len ty si musíš uvedomiť,ak chceš byť v pohode, nesmieš brať všetko tak negatívne. Keď sa chceš všetkým zožierať,je to len tvoje rozhodnutie.

tobias123321
autor
26. jan 2025

@zuzanita1609 není to moje rozhodnutie to hlava je taká ja to nechcem a neviem ovládať. Zle mi je smutno furt nervy chaos úzkosť nič ma neteší neviem sa ukľudniť každý mi výčitky robi smeje sa mi keď spravím tak tak opačne som mal keď tak tá inak len žeby mi mohli vyčítať dačo. Neviem čo mám robiť vôbec

tobias123321
autor
26. jan 2025

@zuzanita1609 chcel by som veľmi apaurin injekciu

rozculena
26. jan 2025

@tobias123321 ale to tu nezoženieš
Diazepam je návykový

tobias123321
autor
26. jan 2025

@rozculena dakedy som chodil na urgent si dávať pichať po večeroch nechceli mi dať už tak som šiel inde. Už to nerobím roky ale chcel by som to dobre mi je potom

zuzanita1609
26. jan 2025

@tobias123321 no,tak ak svoje problémy chceš riešiť medi útlmom, musíš to prebrať so svojím doktorom. Ale ak smiem,zmeň všetko čo ťa vytáča,od práce po svoje domáce prostredie...keď ti vadí kolektív, nájdi prácu kde budeš väčšinou sám,keď ťa vytáča rodina,odsťahuj sa. Zmeň úplne všetko. Ale keď myslíš,že jediná cesta je žiť na závislosti, ktorá ti(podľa teba) pomôže,tak svojho doktora máš, povedz to jemu.

tobias123321
autor
26. jan 2025

@zuzanita1609 viem že nevyrieši nič ale pomôže na chvíľu mám rád tie pocity eufórie mravcenie v rukách nohách je to super pocit po tých týždňoch nervoch. Teraz napr už tri hodiny kyvem nohou nervy mám rozmýšľam

zuzanita1609
26. jan 2025

@tobias123321 tak si zacvič . Daj 30 drepov,30klukov,30 brušákov a vypi medovkový čaj 😁. Som sarkastická. Neviem,ako vážna je tvoja choroba,ale podľa príspevkov by som ťa považovala len za rozmaznaného fagana,ktorý nevie čo od rozkoše. Neber to urážlivo,nemyslím to v zlom. Nech sa darí a veľa tých dobrých ďalších dní.

tobias123321
autor
27. jan 2025

@zuzanita1609 ne som rozmaznany naozaj mi je zle veľmi

momo00
27. jan 2025

No ty by si chcel priateľku ale zároveň píšeš ako sú všetci zlý. Sám sebe odporuješ. Sú lieky na spanie aby ti nechodili myšlienky po rozume. Neber ľudí ako nepriateľov. Začni ich aj počúvať. Smejú sa ti iba kôli tomu ako sa ľutuješ. A keď chodíš po tých doktoroch aj prišli na nejakú diagnózu? Alebo si to myslíš len ty? A ak máš imunitu v prdeli, tak choď do lekárne a predajú ti imunoglukán alebo niečo iné. A psychológovia nevedia ako s tebou pracovať, pretože ty sám nechceš. Nikto ti nerozumie? Asi preto, že ani ty sám si nerozumieš. Ak chceš niečo dokázať, tak nepremýšľaj nad chorobami. Nikoho dokolečka nebaví stále počúvať iba o tebe. Začni sa zaujímať aj o druhých. Len ty nepočúvaš nikoho iného len a len seba.

sisska96
27. jan 2025

Radšej sa lieč v psychiatrickom ústave. Ty si brutálne chorý hlavne psychicky . Tam ti dajú tabletky na hlavu a budeš kľudný

tobias123321
autor
1. feb 2025

@sisska96 nehovor mi tak

Strana
z4