icon

Ako zvládnuť chvenie a nespavosť?

1. mar 2024

Prosím nemala ste niektora takéto pocity ?
Bolo to strašne , som myslela že to je môj koniec,
Začalo to tak že vlastne cely deň som bola v pohybe , niečo som stále robila. Večer som so synom robila náramky , no už som cítila že som riadne unavena, vyčerpaná , až som bola z toho už nervózna ale chcela som to dokončiť. Potom som rychlo pospratavala byt a išla s malým do postele, keď zaspal som išla ešte dokončovať tortu a ľahla som si o pol noci a začali tie zvláštne pocity , chvenie v celom tele , snaha zaspať no nedalo sa , strach a do toho strašne bolesti v oboch zápastiach… zaspala som asi až po druhej ani neviem ako… 😒 no strašne som sa pritom bala že uz moje telo kolabuje …😫

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
1bubino2
1. mar 2024

Môže byť tetánia - je z veľkého stresu, vyčerpania, únavy. Pomáha vyššia dávka horčíka

minutka
1. mar 2024

Mam tetaniu a taketo stavy mavam tiez

ivuska_3
1. mar 2024

baby a citite pritom ako keby vam nejako "preskakovalo" srdce? a take navaly ako keby stupal a klesal tlak? ci to som mala nieco ine.. 😕

minutka
1. mar 2024
luccija
1. mar 2024

To máš výkričník, že máš spomaliť!
Buď si treba dať ukludnovak, ak máš, alebo magnézium.Presvihla si to dopln minerály a viac relaxuj

derdia
1. mar 2024

Vybite baterky..taketo spravanie ma nasledok depresiu...takze vlastne vnutorny pretlak...treba spomalim, vyhodit nepodstatne, nechciet stihnut vsetko, nebyt vsade,nechciet vsediet vsetko, nemat spravene vsetko.... Atd.
Neist na. 120 %...lebo to raz buchne, skoncit vyhorena na pn, alebo u psychosa ako ja😁🙈

autor
1. mar 2024

@ivuska_3 no presne , cely čas som mala ruku na srdci a mala pocit že mi prestáva bit a kadejaké stavy 😳

1bubino2
1. mar 2024

@ivuska_3 áno, aj to býva typické

minutka
1. mar 2024

Ja ked som nevedela co mi je a mala som taketo stavy, tak som mala aj sanitku doma. Lebo som myslela ze mam infarkt. Hrozne stavy. Aj mr som absolvovala. Tak zle mi nikdy nebolo. Az teda sa prislo na tetaniu

hsjdudhdbd
1. mar 2024

Pri takomto niecom odporucam dve tabletky magnezia 500mg

1fifinka1
2. mar 2024

Je to z únavy, telu sa nepáči ako fungujes.