Ako zvládnuť depresiu a úzkosť bez priateľky?
V nedeľu sa mi prejavila úplne depresia alebo uzskost tak ze nedokážem ovládať emócie a neviem si pomôcť neviem sa k nikomu dostať iba pri obvodnej som bol... je to v štádiu že to až boli nejem a proste tlak veľký..ale problém je v tom že jedine pri kom to zvládam je moja priateľka ked som pri nej je mi kus lepšie ale hneď ako sa dám pri nej do pohody automaticky ma neovladatelne ukladá spať...no najvecsi stres je že v štvrtok odchádza do Egypta a ja mam ostať sam idú tri ona jej mama a kamarátka ak ak by aj nešla lebo môj stav je taky aký je tak proste ostatny ma zničia úplne psychicky jej rodina a ak by nešla ona nejde ani jedna samozrejme peniaze nevrátia ale úprimne ja to v tomto období nezvládnem prišlo to namna z ničoho nič táto silna depresia uskost neviem a cítim ze potrebujem iba ju som strašne veľmi unavený ale ako náhle som sám a že si lahnem tie pocity neviem opýtať ale hrôza... prosím pomôžte čo mám robiť... najväčší problém je že ja a lietadlo proste nedá sa fóbia strach vsetko len zle ... žobrem o pomoc kde sa dá ale keď sa uzatvára je to len horšie
Kľud, oddýchneš si a o pár dní nám napíšeš.Neprehanaj to s pracou si unavený a potom stačí malý podnet.Lieky si určite dávaj.
@luccija pani neviem kto ste ale presne toto tu potrebujem ... aj ked moj svokor povedal ze to musíš prekonať sam a nestresuj čo výstrajas a ked pôjdeš k doktorom tak už si blázon a tabletky no bojim sa že mi znicia život uplne oni
Ľudia prosim vas pekne viem že jednému sa ťažko hovori o tom druhý to nepreživa nevie posúdiť prišiel som sem o požiadať o pomoc a podporu a spravit si takú terapiu tu .. keby mi išlo o to sa dat zavrieť nepíšem sem pochopte a toto je dnešný problem hned človeka odsúdiť odkopnut len nech je pokoj a nech dá druhým pokoj... prosím pomahajme si navzájom nie sa odcudzovat
A odkedy máš už tieto stavy?
A to, že keď pôjdeš doktorovi tak už si blázon, je veľka blbosť. Vieš koľko ľudí sa lieči na psychiatrii? A nie sú blázni.
letieť na dovolenku v tomto stave nie je dobrý nápad. radšej ostaň doma a lieč sa. určite to prečkáš. keby dačo - napíšeš na mk - dáme rady. ale s neurolom si vystačíš - pomôže ti.
@deti95060810 také rady že daj sa zavrieť a že tyram priateľku to není povzbudive velmi nikdy by som jej nechcem ublížiť preto sa snažím si pomôcť a snažím sa ju hľadať skôr jednochsie takto ale tu ma skôr znicia uplne zachviľu
A to, že keď pôjdeš doktorovi tak už si blázon, je veľka blbosť. Vieš koľko ľudí sa lieči na psychiatrii? A nie sú blázni.
@bielasovicka od nedele to bolo ťažké take že som chcel len plakať proste a nevládal som nič a na nič nemal chuť čo som zjedol to šlo von .. ale nejaké slabé stresy hlavne z ľudí kde ich je veľa tam mi je na odpadnutie alebo v stresovej situácii mi býva tazko a vyhýbal som sa a nikdy som sa neozval aj ked niekto somnou cvičil a vravel čo ma ranilo
Mne pomoholo na tieto stavy prirodne AD Calmgen, dve flasticky mi ostali nepouzite uz mi netreba mam ich tu na konovi v inzeratoch ;)) rada poslem, okrem toho treba pravovat s myslienkami a pomahaju aj dychove cvicenia
Potrebuješ minimálne antidepresiva, alebo nejakú liekovu liečbu, pravidelnú, nie len tak halabala si dat sem tam. Možno by ti stačil neurológ na začiatok. Skus.
Nie tvoje spravanie nie je normalne, jednak vo vztahu musi byt dovera a druha vec je, ze nemozes byt na nej tak zavisli, ze nedokazes bez nej fungovat, to nie je zdravy vztah. Hlavne nikam nelet ostan doma a ries tvoju zavislost na priatelke s psychologom.

Kľud, oddýchneš si a o pár dní nám napíšeš.Neprehanaj to s pracou si unavený a potom stačí malý podnet.Lieky si určite dávaj.
@luccija je pravda prevažne som spával tak 4.5 hodiny priemerne a robotam a pomáhanim som trávil zvyšný cas na dovolenke nikde som nebol asi 4-5rokov... a vždy keď som si chcel oddýchnuť mal som strach alebo stres že ako poviem svokrovcov že som nič nerobil alebo že som len tak pozeral televízor ten už ani neviem ako vyzerá...Aši nemôžem nikoho obviniť ale veľa ma potrápili aj oni aj keď nechceli mozno