icon

Ako zvládnuť hlbokú depresiu?

28. okt 2025
Strana
z2
autor
28. okt 2025

@anonym_autor moja lekárka má dovolenku. Nedokážem žiť, veľmi zle mi je. V hlave hrozne myšlienky.

anonym_96ea2e
28. okt 2025

Choď do nemocnice, aspoň na pár dní. Ja som išla. Veľmi mi tam pomohli. Bola som tam 10 dní. Doma by som to nedala.

anonym_7e4362
28. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor moja lekárka má dovolenku. Nedokážem žiť, veľmi zle mi je. V hlave hrozne myšlienky.

@anonym_autor 🫂

emilia8654
28. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
Ak máte v sebe ešte (chvalabohu) toľko pudu sebazáchovy, že píšete sem a hľadáte pomoc, tak buď vyslovene oslovte niekoho blízkeho nech Vás vezme na pohotovosť alebo choďte sám/sama ... ak jej Vám veľmi zle. Určite viete, že to nie je sranda.

autor
28. okt 2025
@anonym_96ea2e

Choď do nemocnice, aspoň na pár dní. Ja som išla. Veľmi mi tam pomohli. Bola som tam 10 dní. Doma by som to nedala.

@anonym_96ea2e a kde si bola? Ja som západné SK, raz som bola v TT

ada_alica
28. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor chod čo najskôr zastupujúcemu lekárovi dá ti aspoň niečo na ukludnenie kým sa veci poriesia. Hlavne sa neboj, prejde to, najhorsia je ta neistota, ktorú momentálne cítiš. Bola som na tom rovnako ale vďaka Bohu už dobre. Zvládneš to

anonym_751d55
28. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor berieš lieky?Buď k zastupujúcemu lekárovi, alebo na urgent.Je tu typické jesenné obdobie kedy sa stav zvykne zhoršiť.Byť veľa na slnku obvodná ti môže dávať do žily magnézium je to dosť účinné.

autor
28. okt 2025
@emilia8654

@anonym_autor
Ak máte v sebe ešte (chvalabohu) toľko pudu sebazáchovy, že píšete sem a hľadáte pomoc, tak buď vyslovene oslovte niekoho blízkeho nech Vás vezme na pohotovosť alebo choďte sám/sama ... ak jej Vám veľmi zle. Určite viete, že to nie je sranda.

@emilia8654 prisla som zo zahraničia a nedokážem nič. Mám pocit, že ani plakat nevládzem. Ráno nachystám dieťa do školy s velkým premáhanim a padnem do postele. Je mi zo seba zle,

autor
28. okt 2025
@anonym_751d55

@anonym_autor berieš lieky?Buď k zastupujúcemu lekárovi, alebo na urgent.Je tu typické jesenné obdobie kedy sa stav zvykne zhoršiť.Byť veľa na slnku obvodná ti môže dávať do žily magnézium je to dosť účinné.

@anonym_751d55 beriem ad, ale mi došli, doktorka nerobí. Ale akosi mi už nezaberajú. Beriem magnezium, čaje lexaurin sa snažím co najmenej. Ja to nedám 😭

autor
28. okt 2025
@ada_alica

@anonym_autor chod čo najskôr zastupujúcemu lekárovi dá ti aspoň niečo na ukludnenie kým sa veci poriesia. Hlavne sa neboj, prejde to, najhorsia je ta neistota, ktorú momentálne cítiš. Bola som na tom rovnako ale vďaka Bohu už dobre. Zvládneš to

@ada_alica kiež by. Hrozné mi je

anonym_5f7b1c
28. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_751d55 beriem ad, ale mi došli, doktorka nerobí. Ale akosi mi už nezaberajú. Beriem magnezium, čaje lexaurin sa snažím co najmenej. Ja to nedám 😭

@anonym_autor das to, kvôli dieťaťu.
chod k zastupujucej lekárke, alebo rovno na psychiatricke oddelenie do nemocnice, maju aj pohotovost. dieta mas komu nechat?❤️

deti95060810
28. okt 2025

choď teraz hneď na pohotovosť, popr. urgent.

haley7897
28. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ak treba, zostan v posteli, pokus sa dostať k inému dr ak sa da. Niekto musí byt zastupujúci. + ty si v akútnom stave, pokojne urgent. Ma ti kto pomôcť s dieťaťom?

autor
28. okt 2025

Prišla som po 2 týždňoch z prace 😞. Vstávala som aj 2-3x v noci k pacientovi. Dávala som maximum zo seba a na mňa neostalo 😞muž tvrdí, že ok, ale nedokáže ma pochopit, vcítiť sa. Pomôžu mi v nemocnici? Raz som bola a bolo dobre. Ale mám výčitky, že zase odídem z domu 😭

autor
28. okt 2025

Som doma dva dni a nič som nespravila, len ležím v posteli, nejem. Má to riešenie, či ani nie? Dnes Dr nerobila, robí pozajtra

autor
28. okt 2025
@haley7897

@anonym_autor ak treba, zostan v posteli, pokus sa dostať k inému dr ak sa da. Niekto musí byt zastupujúci. + ty si v akútnom stave, pokojne urgent. Ma ti kto pomôcť s dieťaťom?

@haley7897 on už je puberťák. Pomôžu si, len ja nám výčitky 😞že som neschopná

haley7897
28. okt 2025
@anonym_autor

Prišla som po 2 týždňoch z prace 😞. Vstávala som aj 2-3x v noci k pacientovi. Dávala som maximum zo seba a na mňa neostalo 😞muž tvrdí, že ok, ale nedokáže ma pochopit, vcítiť sa. Pomôžu mi v nemocnici? Raz som bola a bolo dobre. Ale mám výčitky, že zase odídem z domu 😭

@anonym_autor nieje dôvod mat výčitky. Potrebuješ sa dať doporiadku. Dieťa bude s mužom v bezpečí a bude on postarané. Nemôžeš naliať druhým z prázdneho pohára. Je tvoj čas aby bolo o teba postarané.

autor
28. okt 2025
@anonym_96ea2e

@anonym_96ea2e
@anonym_96ea2e a vzali ťa hneď? Či si čakala na termín?

anonym_96ea2e
28. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_96ea2e a kde si bola? Ja som západné SK, raz som bola v TT

@anonym_autor zavolaj si sanitku, alebo zavolaj do Pezinku, že potrebuješ pomoc. Ja som išla na CPO do nemocnice, kde mi dal termín na druhý deň - otvorené oddelenie. KE

autor
28. okt 2025
@anonym_96ea2e

@anonym_autor zavolaj si sanitku, alebo zavolaj do Pezinku, že potrebuješ pomoc. Ja som išla na CPO do nemocnice, kde mi dal termín na druhý deň - otvorené oddelenie. KE

@anonym_96ea2e lekárka robi pozajtra, počkám a budem sa pýtať

autor
28. okt 2025

Dúfam, že nerobím chybu a pomôžu

haley7897
28. okt 2025
@anonym_autor

Dúfam, že nerobím chybu a pomôžu

@anonym_autor určite nie. Chybou by bolo zostať v tom sama.

anonym_96ea2e
28. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_96ea2e lekárka robi pozajtra, počkám a budem sa pýtať

@anonym_autor držím palce, ja som bola tak zle na tom, že by som si doma ublížila. Pomohli mi tam veľmi. A len to, že som bola medzi ľuďmi, čo sú na tom podobne ako ja. Plus mi dávali injekcie na večer, cez deň infúzie, liečbu mi upravili iba minimálne. Chodila som na terapie, veľmi mi to pomohlo. Krátko, ale dobre.

autor
28. okt 2025
@anonym_96ea2e

@anonym_autor držím palce, ja som bola tak zle na tom, že by som si doma ublížila. Pomohli mi tam veľmi. A len to, že som bola medzi ľuďmi, čo sú na tom podobne ako ja. Plus mi dávali injekcie na večer, cez deň infúzie, liečbu mi upravili iba minimálne. Chodila som na terapie, veľmi mi to pomohlo. Krátko, ale dobre.

@anonym_96ea2e ano, bola som 5 rokov dozadu, keď mi umieral otec a pomohlo mi. Teraz mi je ešte horšie asi. Muž tvrdí, že ma nechápe, nevie mi pomoct. Cítím sa absolutne sama v tom všetkom.

anonym_745c7e
28. okt 2025

Napíš na IP-čko, alebo skús zavolať na Linku Nezábudky, aspoň trochu emočnej podpory nech získaš

anonym_96ea2e
28. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_96ea2e ano, bola som 5 rokov dozadu, keď mi umieral otec a pomohlo mi. Teraz mi je ešte horšie asi. Muž tvrdí, že ma nechápe, nevie mi pomoct. Cítím sa absolutne sama v tom všetkom.

@anonym_autor ja ťa chápem, ani mne muž nevedel pomôcť, ale rešpektoval to, keď som mu povedala, že musím ísť... išla som sama na to centrálny príjem, povedala som im, čo sa deje... a oni ma hneď objednali na nástup na druhý deň. Ja som to mala po smrti mamky, také depresie som snáď ešte nemala ako vtedy. Neboj, bude dobre. Keď mi bolo veľmi zle doma, volala som na linku nádeje a hodinu som prekecala s nimi, aby ma priviedli na iné myšlienky.

autor
28. okt 2025
@anonym_745c7e

Napíš na IP-čko, alebo skús zavolať na Linku Nezábudky, aspoň trochu emočnej podpory nech získaš

@anonym_745c7e dakujem ❤️

autor
28. okt 2025

Ešte dokážem plakať. Viem, že nám tam hovorili že ak človek nedokáže už plakať, je to velmi ťažký stupeň depresie. Tak, hádam......

anonym_751d55
28. okt 2025
@anonym_autor

Ešte dokážem plakať. Viem, že nám tam hovorili že ak človek nedokáže už plakať, je to velmi ťažký stupeň depresie. Tak, hádam......

@anonym_autor koľko dní berieš lieky?To sa nemôže stať, že lieky nemáš a dostaneš sa do takéhoto stavu to asi vieš.Si si istá, že ta práca je vhodná pre teba?Choď na centrálny príjem dajú ti lieky, alebo k obvodnej v karte vidí čo berieš aj ona ti môže dať lieky.Hlavne lieky sa neberú ako cukríky, keď ich potrebuješ.Ty nemusíš hneď myslieť na hospitalizsciu

anonym_2feca1
28. okt 2025
@anonym_autor

@ada_alica kiež by. Hrozné mi je

@anonym_autor ty si dalsi troll?

Strana
z2