Ako zvládnuť nespavosť po rozchode?
Ahojte rovnako neschopní spánku. Môj,, bývalý priatel"si už po 3 mesiacoch našiel inú.
Vzťah s nim bol viac bizar než láska, no i tak nemôžem spávať. Aj tak sa ma zo dotklo, hoc tu mi bolo povedané, že je to manipulátor.
Viem, že mu ten vzťah pravdepodobne nevydrží, má finančných problémov viac ako dosť.
Cítim sa však mizerne a osamelo. Sama mám psychické problémy.
3 mesiace sú možno pre chlapa dlhá doba. A ja som ho predsa už nechcela. Nič len to bolí. Nemôžem spať, možno je tu ešte niekto kto nespi.
Bože žena. Pre nejakého somára. 🤦 Skús najprv niečo voľnopredajné z lekárne. Dostatok pohybu, nejesť pred spaním. Ak nezaberie, dala by som si predpísať lieky na spanie.
Ľudia, musíte pochopiť, že ak niečim podobným prechádzate, tak jediný liek na to je čas. Čas to spraví sám. U niekoho týždeň a u iného rok. Sám som po rozvode nespal pol roka a schudol 25 kíl. Život sa mi obrátil naruby. Vtedy som to bral ako najväčšiu krivdu, ale bol som na omyle. Takéto situácie majú určitý proces, ktorým si musíš prejsť. Hlava to potrebuje spracovať... každý sa s tým vyrovnáva inak. Nespavosť je normálna, žiaľ je to ťažke, ale musíš sa s tým zmieriť. Na toto ti nič neodporúčam, myslím lieky.
Ľudia sú zvlastni tak radi sa mučia.
Mala by si teraz spať ako bábätko a oslavovať, že si sa zbavila debila.
Ak to nejde, tak len preto , že máš nízke sebavedomie.
Zapracuj na Tom.
Máš na viac ako nespavat kvôli jednému hlupákovi.
Pouc sa z toho a neskôr si vyberaj partnera Ty.
Neber zvysky.
Ja keď som sa takto trápila, po niekoľkých nociach nespavosti a normálneho denného fungovania, prišiel taký spánkový deficit, že som nevedela, či som rozidena alebo nie a spala som ako kojenec...

kúp si melatonín, magnézium ...
ak ani to nepomôže tak si daj predpísať lieky na spanie...
ak nespíš zbytočne sa vyčerpávaš...
načo ti je chlap ktorý má finančné problémy? aby ťa ťahal dole?