Ako zvládnuť strach pred operáciou karpálneho tunela?
Ahojte. Zajtra idem na druhú operáciu karpálneho tunela s pravou rukou. Ľavú som absolvovala v decembri. Mám aj 1 lexaurin, že so ho dám pred zákrokom, ale minule mi nezabral, som myslela že odpadnem a pritom jediné čo boli je injekcia na umrtvenie. No ja si neviem pomôcť z doktor dovolil že zajtra môže prísť manžel a môže má držať za ruku..hanba ja viem. Na druhej strane si vravím, veľa ľudí sa bojí zubára a ja z toho nemám akosi hrôzu.
@anos18 mne sa to vyvíjalo tiež pár rokov. Občas ma zabolela ruka keď som ju pretazila a potom dlhšie nič a tak sa to vracalo a som pred dvoma rokmi išla k neurologické a ta mi robila emg. Tam vyšiel zápal karpálneho tunela a odporúčanie na operáciu. Ale nešla som, lebo v tom čase mal syn zdravotné problémy. Ale teraz sa mi to už tak zhoršilo že som išla opäť k neurologické a ta mi urobila emg znova a bolo horšie, už to bolo akútne. Chirurg povedal že som prišla za 5 min. 12. Ženami zachránil ruku, lebo keď je nerv je veľmi poškodený operácia uz nepomôže. Tak mamka nech len pekne ide

Ahojky. Pomôcť neviem, lexaurin by mohol trochu znížiť strach. Ale že bude pri tebe manžel a držať ťa za ruku, to nie je žiadna hanba. Každý máme z niečoho strach a pomôžeme si, ak je to možné. Želám ti, nech to dobre zvládneš 🤞🙂