icon

Ako zvládnuť strach zo zákroku u dieťaťa?

27. jan 2025

Ahojte,
Zajtra ideme na zákrok a ja sa tak strašne bojim až sa trasiem cely den boli ma hlava a som úplne mimo, prosím ako ste zvládli vlastný strach? Už pochybujem ze som normálna

colsami
27. jan 2025

No, normalne si uvedomim, ze taketo stavy nepomozu ani mne ani dietatu. Mam sice stastie, ze som racionalne zmyslajuci clovek a nie som "precitlivela" a labilnejsia od prirody co sa emocii tyka, ale aj tak si myslim, ze sa treba trosku uvedomit a spamatat. Strach je na mieste, ale taketo stavy nie.
Drzim palce, nech vam vsetko dobre dopadne.

pribinak
27. jan 2025

No nie si. Sorry za úprimnosť. Čo chceš takú paniku preniesť na syna? Chyba ti, že decko nemá záchvat revu?

Sa ukludni. Deti to zvladaju dobre. Nie je to nič náročné a aj rekonvalescencia je rýchla a ľahká

Môj syn na 2. deň si ani nepamätal že mu niečo robili

deti95060810
27. jan 2025

daj si magnézium - ešte kúpiš v lekárni...

januska12323
27. jan 2025

Čoho sa bojíš? Musíš sa upokojiť, tvoje dieťa potrebuje oporu nie nervóznu matku.

autor
27. jan 2025

Ďakujem magnezium beriem už dva roky… ja si uvedomujem že preháňam ale neviem zastavit ten stav proste to ide jak rozbehnutý vlak .. bojim sa komplikácií keďže nastali pri pôrode ( a tým nemyslím ze nevyšiel pôrodná plan)a odvtedy myslím zakazdym na najhoršie

doris11
27. jan 2025

to je normálne ze mas strach, veď kazda matka má strach o svoje dieťa.. treba myslieť pozitívne, skus si pustit hudbu, robiť niečo čím zabavis myseľ ..
Možno by bolo dobre ak máš takéto stavy castejsie to prebrať s psychológom, psychiatrom.. niekedy tým myslienkam človek nevie zabrániť sám ..

ina2405
27. jan 2025

Mne pomôže to, keď si uvedomím, že moja panika nič nezmení a že to jednoducho pod kontrolou nemám...Keď mal syn vážnu operáciu, išla som počas tých dvoch hodín na kávu a relaxovala.

miskamisiq
27. jan 2025

Syn podstúpil niekoľko operácii a anestéz a ešte ho pár zákrokov čakať bude. Je mi z toho smutno, mam strach ale verím lekárom a viem, že dané zákroky a operácie mu pomôžu. Doteraz našťastie všetko dobre dopadlo. Som matka, musím byť silná, pred dieťatom sa tváriť silno a normálne nie ustrachano, ved ste jediná jeho opora a ste tu pre neho. Držím palce.

katie253
28. jan 2025

Kvôli čomu berieš magnézium už dva roky? Aké a koľko? Takéto stavy môže robiť práve aj to magnézium. Lekári neodporúčajú dlhodobé branie magnezia.
Vysaď ho.