Ako zvýšiť chuť k jedlu a pribrať?
Poradte co prispieva k chuti k jedlu . Nemam chut na jedlo a chcela by som pribrat mam len 42 kg. Zdravotne som ok pochodila som vsade vraj to mam v genoch tak mi to povedal lekar 😚 lenze velmi malo jem a som z toho uz oslabnuta . Beriem peritol rano vecer ale nepomaha . Dakujem za kazdu radu .
Oprava..o 10 viac
Môže to aj lekár predpísať..Ja som si kúpila sama, ani ma to j nenapadlo. Ale môj by mi to ani nepredpisal podľa mňa a ešte by mi vynadal..bola som akože hrozne chudá, ale zase nie na kosť..Ale mám výšku 170cm.a 47 kg bolo dosť málo
Jo jo, nutridrinky, b vitaminy a dostanes taku chut ze sa nebudes vediet z toho becka dojest 😁
Áno aj b komplex som užívala popritom, zabudla som spomenúť
Ja tiež som.bola chudá geneticky aj, ale to nie je výhovorka..A už vôbec nie pre lekára. Chýbajú ti potrebné živiny, aby si pribrala.. Tie potrebné živiny si doplniš nutridrinkami..
Keď som bola v puberte, brala som Pangamin, je to vitamín B, to podporuje chuť do jedla. Neviem či to ešte existuje ...
B komplex

Ahoj, zvýšiť chuť k jedlu to poradiť neviem, ale ja som mala tak 4 mesiace dozadu 47 kíl a teraz mám o 20 viac.Vypila som 24 ks nutridrink z lekárne, pila som dva denne, párkrát som si dala 3 denne ale popri tom som jedla. Nasilu.. takže za nejaké 3 mesiace som pribrala skoro 10 kg💪