Ako zvýšiť krvný tlak?
Opakovane mam nameraný takyto nizky krvny tlak. Je to malo? Čo mám robit aby som mala vyssi? Mozem mat nejakú chorobu?

Ak ti pri tom nie je zle tak tlak ok. Každý má iný tlak
Úplne normálny tlak. Ja mám 90 na 60 bežne.
Kolko mas rokov?
A comu je dobre si tlak merat tolko krat po sebe ?
Je ten tlak nízky, ale ak nemáš symptomy nerieš, ja mam taky tlak bežne a aj ako tehotna som taky mala.
Je nejaky dovod, preco si merias tlak?
Ja si nechám zmerat tlak raz ročne na gynde a netrápim sa.
K tvojej otázek - daj si kavu alebo cierny čaj.
Výborný tlak
nizky tlak je 90/60 mas este ok neboj sa
Daj si kávu a nerieš kraviny🙈
Bože to fakt nemáš co robiť? 100x si merať tlak. Je mierne nižší (miestami). Inak úplne v poriadku.
a hned po minute sa ani nemeria ako sa divam si ho hned merala
@martinka13 akých 100 krát??
Ak ti nie je zle, je to v poriadku. Dlhé roky som mávala 80/60. To bol môj normálny tlak.
@smejulcek netreba sledovať čas, mne to tam neukazuje dobre čas..
Aj ja som dlhe roky mavala taky tlak, myslim, ze u mladych zien byva bezne.
Byva ti zle alebo preco si merias ten tlak? Je to normalny tlak. Nizsi, ale normalny.
Moja mama brala lieky kvoli nizkemu tlaku, ale ona mala teda podstatne nizsi tlak. Neries a nestresuj sa zbytocne.
32, si este mlada, nam mladym zenam v tele koluje dost estrogenu, ten znizuje krvny tlak, chrani nas to tak pred napriklad cievnou mozgovou prihodou alebo pred infarktom lepsie. Ked pojdeme do prechodu a nase tela prestanu produkovat estrogen v takom mnozstve, tak tam uz sa nam zvysi ten tlak. Mozes byt rada, ze mas taky. Podla tych fotiek to nie je nic patologicke. Keby si mala velmi pod 90/60, napriklad 70/40, tak to by bolo nieco zle... napriklad, ze srdiecko nepracuje tak akoby malo, alebo sa iste hormony nevyplavuju tak, akoby mali.
Co mozes urobit proti nizsiemu tlaku: zacat cvicit, pit kavu, obmedzit pitie zeleneho caju, obmedzit cesnak v strave (znizuju tlak).
Ja si myslím. že úplne v pohode hodnoty.
Ja som mala v tehotenstve vysoký. Preeklampsia. Potom po pôrode veľmi dlho som ešte mávala tlak 190/120 a tak. Preto sem tam premeriam (dlho som nemerala) ale tento sa mi už zdá byť nízky
Úplne normálny tlak. Taký mám aj ja a som podstatne staršia. Boli časy keď som mala 80/50. Lekár mi povedal že na nízky tlak sa nezomiera, ale na vysoký.
A ako sa cítiš?ja mám ešte nižší som ráno unavená, ale závraty nemám môj tlak už roky.
Sprav si zelený čaj, vela vody a pravidelne jest
tlak máš nižší, ale normálny, nemusíš sa báť. daj si kávu a pi veľa vody
Bežné mávam 118/65, 111/60 ale tep mám vždy vyše 90
Aku chorobu by si chcela mat? To je normalny tlak,co na tom chces riesit?
Môj bežný tlak.
Môj bežný "prevádzkový" tlak, akurát pulz mám výrazne nižšie
Ved tlak je uplne ok, mozno trosku nizsi, ale nic strasne. Ja mavam taky tlak bezne a ked sa mi znizi, tak kludne to ide aj pod 90 a spodny pod 60.
mala si ho spriemerovat, nie davat vsetky hodnoty, ved evidentne ti tie hodnoty vychadzaju kazda inak, preto sa maju robit 3 merania, lebo sa od jednej hodnoty neda odpichnut.
Toto nie je nizky tlak