Aktuálna téma koronavírus.
Neviem a akej vekovej skupine ste ženy ktoré tú píšu.Ja už nemám miminká,ale ako reagujete na tú situáciu s koronavirusom.?Podľa môjho názoru je to veľa o psychyke,už nás asi politici úplne blbnú.Možno sa mýlim,ale keď povedia,že ruky treba umývať 20 sekúnd minimálme,tak nech mi povie mama,ktorá má 2 deti a množstvo problémov,MÁ ČAS SLEDOVAŤ 20 sekund umývanie rúk.?Potom sa ani nestíha venovať ďetom,rodine,mužovi a hlavne sebe,lebo je úplne zblbnutá.
Zdá sa, že @carimari pôjde k niekomu chorému, tam sa naschvál nakazí (dá si pozor aby sa nakazila so 100% istotou) a následne pôjde nakašľať na svojich rodičov, deti a chronicky chorých známych. No a potom nám bude písať vedecké referáty o tom, koľko z tých na ktorých nakašľala sa nakazilo a na čo umrelo (či na vírus alebo na poškodenie pľúc). Viac slov na ňu nemám.
Ináč veľa zdravia jej želám, tipnite si prečo 🙂.
@carimari Ježišmária zase ty a tvoje povestné rečnícke otázky 😀 Naša antiočkujúca milady 😀 Samozvaná odborníčka na všetko, aktuálne aj na koronavírus 😀 Baby, s touto osobou ani nezačínajte debatu, lebo koronavírus určite ľahšie rozdýchate ako debatu s ňou.
@mogaa
@vamajka
@fokuska
@lenkakravcova
@simsalabim
Mám tri deti, roboty dost ale nevidím problém v dozerani na umývanie ruk u seba a deti, a aj sa im venujem.. myslím, že keď človek dodržuje odporúčaniaa zdržuje sa doma, má furu času na to aby dozeral na hygienu,venoval sa deckám a keď zvýši čas tak aj sebe a mužovi..
@kittykat22 vyckaj času....počula si ake ročníky v Ba ochoreli?1992, 1977, 1985 sami mladí ľudia a všetci sa oháňajú, že len starší ľudia.Jedna učiteľka a akú lavínu spustila len pevne verím, že to nechyti tie malé deti
@evaeva123 tvoj príspevok je jeden z najtrapnejsich.Kolko krát prídu tie deti domov z vonku, aby mama nedohliadla na umývanie rúk?Ľudia robia problém zo všetkého hlavne, že mamičky sedia na nete niekoľko hodín do dna.Zena, ktorá je zblbnuta z umývania rúk neviem ako vôbec môže byť matka a riadit celú domácnosť.Chuda nestíha sa venovať deťom rodine a sebe nemám slov

@carimari Fakt nerozumiem tvojim myšlienkový pochodom. Čistý egoizmus. Len ja ja a ja. A co tak ti chori ktorých možno nakazíš (ako prenášač?).
Áno, čo ma byt stane sa. Každý raz zomrie. Ale správať sa nezodpovedné voči ostatným je dosť odveci.
Ak chceš vedieť o úmrtiach, Taliansko ich ma už okolo 1000, Poľsko a Rakúsko po jednom. Belgicko tiež.
https://hnonline.sk/svet/2110257-taliansko-stup...