icon

Aktuálna téma koronavírus.

evaeva123
12. mar 2020

Neviem a akej vekovej skupine ste ženy ktoré tú píšu.Ja už nemám miminká,ale ako reagujete na tú situáciu s koronavirusom.?Podľa môjho názoru je to veľa o psychyke,už nás asi politici úplne blbnú.Možno sa mýlim,ale keď povedia,že ruky treba umývať 20 sekúnd minimálme,tak nech mi povie mama,ktorá má 2 deti a množstvo problémov,MÁ ČAS SLEDOVAŤ 20 sekund umývanie rúk.?Potom sa ani nestíha venovať ďetom,rodine,mužovi a hlavne sebe,lebo je úplne zblbnutá.

lenkakravcova
12. mar 2020

@carimari Fakt nerozumiem tvojim myšlienkový pochodom. Čistý egoizmus. Len ja ja a ja. A co tak ti chori ktorých možno nakazíš (ako prenášač?).
Áno, čo ma byt stane sa. Každý raz zomrie. Ale správať sa nezodpovedné voči ostatným je dosť odveci.

Ak chceš vedieť o úmrtiach, Taliansko ich ma už okolo 1000, Poľsko a Rakúsko po jednom. Belgicko tiež.
https://hnonline.sk/svet/2110257-taliansko-stup...

pleja
12. mar 2020

Zdá sa, že @carimari pôjde k niekomu chorému, tam sa naschvál nakazí (dá si pozor aby sa nakazila so 100% istotou) a následne pôjde nakašľať na svojich rodičov, deti a chronicky chorých známych. No a potom nám bude písať vedecké referáty o tom, koľko z tých na ktorých nakašľala sa nakazilo a na čo umrelo (či na vírus alebo na poškodenie pľúc). Viac slov na ňu nemám.
Ináč veľa zdravia jej želám, tipnite si prečo 🙂.

carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
ysseba
12. mar 2020

@carimari Ježišmária zase ty a tvoje povestné rečnícke otázky 😀 Naša antiočkujúca milady 😀 Samozvaná odborníčka na všetko, aktuálne aj na koronavírus 😀 Baby, s touto osobou ani nezačínajte debatu, lebo koronavírus určite ľahšie rozdýchate ako debatu s ňou.
@mogaa
@vamajka
@fokuska
@lenkakravcova
@simsalabim

fokuska
12. mar 2020

@ysseba Az sa mi nechcelo verit ci len trolluje ci tomu co pise aj naozaj veri.

carimari
Odpoveď bola odstránená
fokuska
12. mar 2020

@carimari Dosli argumenty? Ty si este nenapisala ani jeden normalny rozumny argument.

floretine
12. mar 2020

@carimari moja ty si dobre mimo. Vieš ty vôbec, akou metódou to testujú? 🙂)) či to v škole života také veci neučia, pardon, zabudla som :D
Robila si aspoň raz v živote RT-PCR?

carimari
Odpoveď bola odstránená
ysseba
12. mar 2020

@carimari nedošli, keďže som ešte ani jeden nepovedala. Ale s tebou už žiadnu "diskusiu" viesť nebudem

sticker
fokuska
12. mar 2020

@carimari Nikto si nemysli, ze zabija virus. Zabija infekcia, ochorenie, ktore ten virus spusti.

vamajka
12. mar 2020

@carimari ty si trubka a v Taliansku ludia umieraju asi na anginu?

jana_eyre_2
12. mar 2020

Mám tri deti, roboty dost ale nevidím problém v dozerani na umývanie ruk u seba a deti, a aj sa im venujem.. myslím, že keď človek dodržuje odporúčaniaa zdržuje sa doma, má furu času na to aby dozeral na hygienu,venoval sa deckám a keď zvýši čas tak aj sebe a mužovi..

carimari
Odpoveď bola odstránená
floretine
12. mar 2020

@carimari nemusíš mi nič prekladať zlatko, ja mám diplom z molekulárnej biológie a pracujem v zahraničí. Asi som pre teba jeden z tých alchymistov 🤭🤭🤭

carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
vamajka
12. mar 2020

@carimari si totalna truba tvoje myslienkove pochody maju velmi daleko od reality takych ako ty by mali na mesiac izolovat od spolocnosti najlepsie zavriet do blazinca

fokuska
12. mar 2020

@carimari Co tu stale pleties HIV?
Chces tym povedat co? Ze ten virus je neskodny a vsetci ti ludia by dostali zapal pluc aj tak?
Alebo podla teba zomreli len ti co uz mali smrtelne ochorenie? Cize nemali bezne choroby, ktore virus skomplikoval az tak, ze im podlahli?

carimari
Odpoveď bola odstránená
luccija
12. mar 2020

@kittykat22 vyckaj času....počula si ake ročníky v Ba ochoreli?1992, 1977, 1985 sami mladí ľudia a všetci sa oháňajú, že len starší ľudia.Jedna učiteľka a akú lavínu spustila len pevne verím, že to nechyti tie malé deti

vamajka
12. mar 2020

@carimari nevies co citas, nevies co pises

luccija
12. mar 2020

@evaeva123 tvoj príspevok je jeden z najtrapnejsich.Kolko krát prídu tie deti domov z vonku, aby mama nedohliadla na umývanie rúk?Ľudia robia problém zo všetkého hlavne, že mamičky sedia na nete niekoľko hodín do dna.Zena, ktorá je zblbnuta z umývania rúk neviem ako vôbec môže byť matka a riadit celú domácnosť.Chuda nestíha sa venovať deťom rodine a sebe nemám slov

carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená