Akú odporúčate poisťovňu pre bábätko ?
25. jan 2020
Aké máte skúsenosti s poisťovňami? Ktorú najviac odporúčate pre bábätko? Vďaka za rady 🙂
dovera, teraz je viac benefitov, 200€ na kazdeho clena rodiny na doplatky za lieky, z rodica si to vies presunut na dieta, preplacaju aj dieteticke potraviny na predpis, zubny benefit, taska pre babo s kremikmi a cajikmi, elektronicka pobocka kde vsetko vidis a ja som zatial nemala problem u lekarov, skor mi este z dovery pomohli ked ma stary gynekolog odmietal tvrdohlavo odhlasit, aby ma novy prihlasil

ahoj, my sme najprv mali pre deticky Doveru, vyhoda bola, ze ich videl rodic vo svojom online konte a vedel si tak dat preplatit doplatky za lieky (tusim do 100 eur rocne), plus videl vyfakturovane ukony od lekarov. Vyhodou bola aj pobocka blizko. Lenze potom bol nejaky konflikt medzi pediatrami a Doverou, nevedeli sa dohodnut na peniazoch pre dalsi rok a nakoniec nas pediater poziadal, aby sme dali deti do inej poistovne, ze je to neusnosne a ze proste uz nechce pacientov z Dovery. Tak odvtedy su deti vo Vseobecnej zdravotnej. A pre babatko davala Dovera pred par rokmi darcekovy kufrik pri narodeni (prihlaseni dietata do poistovne), no je mozne, ze to robia aj ine poistovne.