icon

Zmena zdravotnej poisťovne

velkazuzana
20. júl 2020

mile dievcata, mam 2 deti, poistovnu union a nevnimam privela benefitov zo strany zdravotnej poistovne. neviete mi prosim z praxe poradit, ktora poistovna vam vyhovuje najviac a preco?

betus11
•
20. júl 2020

@velkazuzana Ahoj tak super je dôvera.Sme tam spokojný a máme veľa výhod a zliav hlavne na opaľovacie a poopaľovacie krémy.Vrelo odporúčam a my všetky zľavy používame.

tncka
•
20. júl 2020

@velkazuzana ja mam vszp a musim.povedat ze sa az divim kolko ukonov a neskutocne drahych mi preplatila. A to ani nevravim o drahych liekoch kazdy mesiac co musim brat do konca zivota. Ja by som nemenila ani nahodou

ivkazba
•
20. júl 2020

Ja hlavne odporúčam riešiť zmenu poisťovne nie preto, že dostaneš zľavu na opaľovací krém. Keď tak sa treba pozrieť na čakacie doby pri ťažších a drahších diagnózach, preplácanie liečby náročných chorôb. Proste zamerať sa na to, ktorá poisťovňa bude najlepšia, ak sa udeje niečo naozaj vážne.

ivkazba
•
20. júl 2020

@tncka súhlas, mám všeobecnú a hoci nie som jej fanúšikom z pohľadu toho ako je riadená, ale nemenila by som

amonet
•
20. júl 2020

ja mam dlhe roky doveru, nikdy som nemala problem s preplacanim ukonov ci islo o ct, magneticku alebo aj u sukromneho zubara mi cast ukonov preplatili. aj babo dam do dovery kvoli benefitom

damtiporiti
•
20. júl 2020

VšZP, komerčné poisťovne a ich ponuky sú ťah na klienta ale keď príde vážna choroba, pošlú ich do riti a vtedy je im aj VšZP dobrá.

zuzka251
•
20. júl 2020

Hlavne nie Dôvera, ciganska poistovna...nenavidia ju lekari aj lekarne, nikdy!

eliska13
•
20. júl 2020

@zuzka251 prečo myslíš?nikdy som nemala problém práveže boli časy pár rokov dozadu, že nechceli VSZP, ale Dôveru a preto som prestúpila a všetci sme tam

zuzka251
•
20. júl 2020

@eliska13 ty si mozno problem nemala ako pacient. Ale fovera robi problem lekarom a lekarnikom v preplacani ukonov, osobne skusenosti z viacerych miest..vsetko potom hradia doktori a lekarne z vlastneho, lebo poistovna si proste povie, ze to nepreplati. A 25ka a 27 uplne v pohode.

velkazuzana
autor
•
21. júl 2020

@ivkazba zatial (klop klop) ziadne zavazne choroby neriesime, ale samozrejme ze chcem mat "istotu". z patrania po webe to vyzera, ze dovera ma najviac benefitov pre pacientov/klientov, ale moja obvodna lekarka sa mi na doveru taktiez stazovala, akurat sa vtom nevyznam a vlastne neviem preco. vszp zas pisete ze super, ale vlastne neviem preco. okrem tazsich chorob. alebo mam ostat union?

stejja9
•
28. sep 2020

@velkazuzana ako ste sa rozhodla? Tiež rozmýšľame nad zmenou.

mary_enka
•
20. jún 2021

@stejja9 ak stále rozmýšľate nad zmenou a rozhodli by ste sa pre VšZP, tak rada pomôžem/ povysvetlujem ☺️ teraz máme omnoho viac benefitov , ako minulý rok ♥️

adriana237
•
Autor odpoveď zmazal
•
adriana237
•
1. sep 2021

@mary_enka dobrý večer môžem sa opýtať na benefity týkajúce sa hlavne očnej starostlivosti a okuliarov pre deti?,ďakujem

joannita
•
1. sep 2021

U 3 lekarov som videla oznam, ze neberu poistencov Dovery 🤷‍♀️ Za mna dost dolezity ukazovatel, preco ostat vo VsZP. Syna som tiez prehlasila z Dovery do VsZP. Dovera ma vela takych tych lakadiel, ze preplaca to a to, aby presvedcila ludi, ale to je len taka naplast. Treba si zistit ake velke ukony preplacaju.
Za mna VsZP super a to som teda toho potrebovala fakt vela (gynekologicke veci)