icon

Aký čas mi platí antigénový test do prevádzok?

18. nov 2021

Ahojte žienky,

Potrebujem synčekovi kúpiť topánky, avšak ja niesom zaočkovaná, tak si dám spraviť AG test ako dlho to potom platí...ten test...rozmýšľam, že ak by som nekúpila hneď či platí aspoň 3 dni...
Ďakujem

Strana
z2
angi07
18. nov 2021

@cocolino234 a vidis co sem dala erikaa09 zas v tej vyhlaske bod Z je aj obuv a oblecenie no teraz co..

janage
18. nov 2021

@angi07 na STV hlavne správy citujem: zoznam esenciálnych prevádzok upresnia

poopsie
18. nov 2021

A ja sa ti čudujem, že máš problém objednať z netu 🤷‍♀️

autor
18. nov 2021

@erikaa09 ahojko, ale v tom čo si poslala sa píše, že sa zákaz NEVZŤAHUJE na kopec prevádzok a píše tam aj "oblečenie a obuv" či to zle chápem?

angi07
18. nov 2021

@janage dobre mne to inak je sum a fuk 😅 ja mozem vsade len podla mna obuv je potrebny vsak pre male deti musis skusat to sa neda cez net...

oktoberka
18. nov 2021

Tak,čo potom vlastné nebude pre neočko?🤭

erikaa09
18. nov 2021

@oktoberka kik,pepco a take tie obchody kde je zmiesany tovar ...

autor
18. nov 2021

@poopsie nechcem z netu...minulu zimu som objednala a celkom som sa sekla s veľkosťou...🙉

dadus841
18. nov 2021

Pracujem v obchode kde mame čisto oblečenie ale zatiaľ nás nikto s hore vedenia neinformoval ako co bude od pondelka ale ak som dobre pochopila správy tak budeme môcť púšťať iba očkovaných a prekonaných aj keď je to somariny lebo nemám v pravomoci kontrolovať ľudí.A som ešte zvedavá co vymyslia s tým testovaním so roboty ci mi vobec dakto preplatí tie testy keď už také somarina vymyslaju🤔🤔

dadus841
Autor odpoveď zmazal
damiana
18. nov 2021

@dadus841 nemaju to vobec dotiahnuté to testovanie do zamestnania... Ked sa nestihnem otestovať, tak nemusím ani do prace? 🤷🏻‍♀

damiana
18. nov 2021

To su tak dôležité obchody ? Mam pravdu povedať, mne je to 3-5 ake budu otvorene okrem potravin.. Ale trápi aj niekoho ako to bude s jeho zamestnania, pchať si do nosa paličku len koli tomu aby clovek si mohol ist zarobit na chlieb, ved to je choré... Dufam, ze raz karma dobehne všetkých čo stoja za týmito nezmyselnými opatreniami...

jankapepe
18. nov 2021

@hazelgracegus od pondelka

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
belllinka
18. nov 2021

@damiana a ake opatrenia by si navrhla ty?

jankapepe
18. nov 2021

@hazelgracegus PB je čierny že? Tak platí OTP. Nemusíš byť iba očkovaná, pustia ta normálne aj s testom.
Rezim op platí až od pondelka.

jankagr70
19. nov 2021

@janai1 Niektorí by ste mali poriadne čítať.
Obchody s obuvou a oblečením sú zahrnuté medzi esenciálne.
Musíte ísť ale do takých čo sú mimo nákupného centra.

jankagr70
19. nov 2021

@cocolino234 To čo píšete je hlúposť.
Obchody s oblečením a obuvou boli zahrnuté medzi esenciálne.
Treba poriadne čítať.

janai1
19. nov 2021

@jankagr70 no keď už tak, včera co zverejnili prvý zoznam na HN tam obuv a oblečenie vypísané neboli... V ďalšom súbore z vestníka už boli aj tieto obchody zapísané 👍🏽 preto každý prv písal, že tam nie sú zaradené, takže najprv si zisti časovú postupnosť a potom tu vypisuj

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2