Aký čas mi platí antigénový test do prevádzok?
Ahojte žienky,
Potrebujem synčekovi kúpiť topánky, avšak ja niesom zaočkovaná, tak si dám spraviť AG test ako dlho to potom platí...ten test...rozmýšľam, že ak by som nekúpila hneď či platí aspoň 3 dni...
Ďakujem
A ja sa ti čudujem, že máš problém objednať z netu 🤷♀️
@erikaa09 ahojko, ale v tom čo si poslala sa píše, že sa zákaz NEVZŤAHUJE na kopec prevádzok a píše tam aj "oblečenie a obuv" či to zle chápem?
Tak,čo potom vlastné nebude pre neočko?🤭
@poopsie nechcem z netu...minulu zimu som objednala a celkom som sa sekla s veľkosťou...🙉
Pracujem v obchode kde mame čisto oblečenie ale zatiaľ nás nikto s hore vedenia neinformoval ako co bude od pondelka ale ak som dobre pochopila správy tak budeme môcť púšťať iba očkovaných a prekonaných aj keď je to somariny lebo nemám v pravomoci kontrolovať ľudí.A som ešte zvedavá co vymyslia s tým testovaním so roboty ci mi vobec dakto preplatí tie testy keď už také somarina vymyslaju🤔🤔
To su tak dôležité obchody ? Mam pravdu povedať, mne je to 3-5 ake budu otvorene okrem potravin.. Ale trápi aj niekoho ako to bude s jeho zamestnania, pchať si do nosa paličku len koli tomu aby clovek si mohol ist zarobit na chlieb, ved to je choré... Dufam, ze raz karma dobehne všetkých čo stoja za týmito nezmyselnými opatreniami...
@hazelgracegus od pondelka
@hazelgracegus PB je čierny že? Tak platí OTP. Nemusíš byť iba očkovaná, pustia ta normálne aj s testom.
Rezim op platí až od pondelka.
@cocolino234 To čo píšete je hlúposť.
Obchody s oblečením a obuvou boli zahrnuté medzi esenciálne.
Treba poriadne čítať.

@cocolino234 a vidis co sem dala erikaa09 zas v tej vyhlaske bod Z je aj obuv a oblecenie no teraz co..