icon

Aký je najlepší doplnok na zlepšenie imunity?

13. feb 2025

Ahojte keďže moja imunita je v posledných rokoch celkom slabá a bývam často chorá chvalabohu nie vážne ale je to častejšie ako dakedy. Chcem sa preto spýtať na nejaký overený naozaj dobrý doplnok výživy, vitamíny,shotty a podobne. Budem veľmi vďačná za niečo čo posilní moju imunitu. Pretože už som vyskúšala pár druhov ale nezdá sa mi že by sa niečo zlepšilo

luccija
13. feb 2025

Odbery u imunológa ...vyskúšala som všetko až ona mi pomohla.A potom ta klasika d vitamín, zinok, šport, strava, spanok zistiť či niekto v rodine nemá vo vyteroch nejaké hnusoby

bystrozraky
13. feb 2025

Znížiť stres a psychická pohoda sú asi najdôležitejšie. Potom prípravky s beta-glukánom - mám otestované a môžem odporučiť prípravky od firmy www.natures.sk objednať sa dajú aj v lekárňach). Vitamín C pre mňa nikdy nefungoval, a dokonca poznám ľudí, čo si ho nechali podávať infúziou, a žiaden výsledok. U lekara si uz asi s tym bola?

lilyianka
13. feb 2025

Nám najviac pomohol betaglukan

janci27
13. feb 2025

Za mna mozem odporucit vyzivove doplnky a vitaminy od Andreja Medveda na https://www.abczdravia.sk/

engel76
14. feb 2025

Kozie kolostrum Betula

luccija
14. feb 2025

@engel76 ja som sa rozprávala s našou farmaceutkou v lekarni, že keď tam začala pracovať bola stále chorá, až jej niekto poradil kolostrum z Gymbeamu a chválila si ho

luciar260
14. feb 2025

Dnes v damskom klube na stv1 bola super debata presne o tomto , ak sa vam da pozriet pozrite si

rejon21
14. feb 2025

hlavne znizit stres, dobre sa vyspat, krvne testy, caga sibirska od Milosa.