icon

Aký opaľovací krém pri alergii na slnko?

monchen
4. júl 2012

Ahojte zienky,
rada by som vas poprosila o radu. Mam alergiu na slnko a neviem aky opalovaci krem zvolit na tohtorocnu dovolenku do Chorvatska. Vyskusala som aj Biodermu spf 30 a La Rosche spf 50 a nepomohlo. Prosim napyste mi tie, co mate podobny problem. Dakujem

Strana
z2
lencabu
26. jún 2016

@lanczi už ho tam veru nemajú alebo ho len neviem nájsť :(

lanczi
27. jún 2016

@teresita23 napr. tu https://www.magister.sk/produkt/detail/opalovac...
treba si to dat len do Googlu a pohladat trošku..

ewinnka
20. jún 2018

Ahoj tak ja keď som na Slovensku tiež používam ako už bol spomínaný opaľovací Krém EUCERIN priamo proti slnečnej alergii. Raz mi ho na letisku vyhodili, lebo som si ho omylom dala do príručnej batožiny, tak som si v Taliansku kúpila taktiež proti slnečnej alergii sprej značky Angstrom 50+, bol najlepší aký som kedy mala, škoda, že na SK sa nedá kúpiť. Po aktívnom opaľovaní žiadne svrbenie ani vyrážky.

teresita23
20. jún 2018

@lanczi aha dakujem, ja som sa na to sice nepytala, ale si mila. Momentalne pouzivam biodermu pre ludi s alergiou na slnko a je skvela.

damoska
13. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ano, bioderma je výborna, tiež sa pridavam k tým čo ju použivaju. Len sa ju nevyplati kupovat nikde inde iba na Notino, tam je cenovo najlepšia

mareri
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2