icon

Alergia na tvári

llauds
18. sep 2015

Dobry den, chcela by som sa spytat par otazok ohladom mojho problemu. Som už uplne zufala čo sa týka alergie na tvári...Vacsinou mi začína v tomto obdobi obdobie ked sa ochladi jesen zima januar az do marca cca a potom v lete vacsinou nic alebo maximalne popraskane pery.

Alergia mi tento rok zacala asi pred 4dnami..Zacalo to prisernym svrbenim oči mala som napuchnute spodne viecka tak ze mi drazdii bielko na oku mala som ho scervenane a vychadzali mi z neho huste karpiny..zasla som teda do lekarne predpisala mi kvapky do oči Ophthalmo-Evercil. Troska sa to ukludnilo ale postupne sa mi zacali robit kutiky na obidvoch stranach pier a herpes v spodnej casti pery. Potierala som si to cajovnikom australskym (dost to stipalo). O dva dni neskor som uz s problemom zasla k lekarke .. Predpisala mi isoprinosine na imunitu tak isto probiotika, zirtec na alergiu a kvapky do oči Opatanol.

Sice si ich kvapkam dva krat denne všetky tabletky papam vynechala som z jedalnicka lepok snazim sa pit cistu vodu nie sirupovu ako som mala zvykom a stale to neprechadza ja viem ze je to len par dni ale je to priserne. Strasne to svrbí neviem to vydrzat pery mam zapalene velke vyzerám ako káčer mam pocit ze sa mi zasa robí herpes. Okrem toho mam v hlave alergiu bola som u lekarky povedala mi niečo ako sebroea alebo niečo podobne mam plnu hlavu zltych chrast ktore si rozskrabem do krvi a mam krvave chrasty..

Noazaj neviem co dalej.. cakam na kokosovy olej ktorý si chcem vtierat do vlasov. Mam ale pocit ze cajovnik mi tie pery ešte viac rozžhaví a zapáli alebo to je normalna reakcia?.. Rada by som vam aj poslala fotky ak by bolo možne ale neviem ci sa to tu dá.

Dakujem velmi pekne za skoru odpoved budem naozaj dacna za akukolvek pomoc.

Alergia na tváriAlergia na tvári
nikolet_89
18. sep 2015

@llauds podľa mňa máš exem skoč na pohotovosť povedz že to nenormálne svrbí že nevieš už čo robiť čo ti dala dr potom jej ten lístok otrep o hlavu dajú ti recept na normálne lieky meste možno ti aj pychnu injekciu proti alergickú a určite bude treba ísť aj ku kožnej ale to uvidis potom

bibistec
19. sep 2015

chod na alergologiu nechapem preco si tam nesla skor ci cakas kym sa to uplne vyhroti? spravia ti testy, daju lieky poucia ako postupovat a mozno nasadia vakciny aby si sa toho uplne zbavila je to sice na dlhsie ale pomaha

marysibley
26. mar 2022

@llauds dobrý deň zistilii ste z čoho to bolo ? Mám niečo podobné a nič nepomáha

ywett007
29. jan 2024

@marysibley a vy ste zistili? Ja to mam