Alkohol a samota: problémy v živote 25-ročného
Ahojte mam 25 a v poslednom čase som taky nesvoj. Pracujem ako poistovak. Pridem z prace spravim vsetko potrebne zapnem film a pijem whiskey, rum každy večer vypijem 2 pohare ci už je to Jack,Jameson nejaky rum a takto mi to vydrzi aj 2 tyzdne potom zas nieco kupim a pijem kazdy vecer na uvolnenie. Nepovažujem sa za alkoholika jednoducho som vdačny za vsetko co mam Bohu ale citim sa taky osameli. Každy mi hovori čo si sam nemaš ani ženu zasranduju budeš panic do 30ky. Zaplatime ti nejaku k… a pod.
Ale ja som nebol stvoreny na to aby som takto dokazal fungovat tuzim po zene a rodine. Nemam stastie na vztahy vobec, stale mam pocit ze aj ludia okolo mna su viac hlupejši, agresivnejši atd…
tak chod s kamosmi von, lebo si na to zvyknes kazdy vecer a to je alkoholizmus. drzim palce.
@anonym_autor skús mesiac nepiť, ak to nevydržíš tak alkohol by mohol byť problém.. ..ak si chceš nájsť ženu tak na gauči jedine online.. ..ja som 20 rokov zadaný, neviem kde sa teraz balia baby😀
Pravidelne pitie sa definujje ako alkoholizmus.
@anonym_autor skús mesiac nepiť, ak to nevydržíš tak alkohol by mohol byť problém.. ..ak si chceš nájsť ženu tak na gauči jedine online.. ..ja som 20 rokov zadaný, neviem kde sa teraz balia baby😀
@knmmch ja vydrzim aj rok to nieje ze by mi to chutilo praveze sa mi to hnusi. Vztahy su problemom
Maloktori chlap ma v 25 manzelku alebo uz zenu na cely zivot. Oni randia, stretavaju sa, objavuju, nejaky vztah vyjde iny nie. Urcite netreba robit stresy ze mam 25 a nie som vo vaznom vztahu. Dnes nie si zajtra mozes byt. Mozno sa v 30ke ozenis a budes stastny a potom v 40ke budes znovu sam..nikto nevie co bude. A co sa tyka alkoholizmu, skus od zajtra si nic nedat cely mesiac a potom sa mozme bavit ci si alebo nie si alkoholik.
Maloktori chlap ma v 25 manzelku alebo uz zenu na cely zivot. Oni randia, stretavaju sa, objavuju, nejaky vztah vyjde iny nie. Urcite netreba robit stresy ze mam 25 a nie som vo vaznom vztahu. Dnes nie si zajtra mozes byt. Mozno sa v 30ke ozenis a budes stastny a potom v 40ke budes znovu sam..nikto nevie co bude. A co sa tyka alkoholizmu, skus od zajtra si nic nedat cely mesiac a potom sa mozme bavit ci si alebo nie si alkoholik.
@anonym_764f62 jj.. ..ja si hovorím, že mať terajší rozum a 20 rokov to by sa diali iné veci😀
Ty sa nudis.Mas prazdny zivot,preto pijes.Musis ist medzi ludi,najst si priatelov,konicky,fitko.Alkojol je zla cesta.
ale ty SI ALKOHOLIK
@anonym_autor s kym nadviazes vztah doma na gauci?
@viestta Radsej byt sam ako byt v spolocnosti zverstiev
Ty sa nudis.Mas prazdny zivot,preto pijes.Musis ist medzi ludi,najst si priatelov,konicky,fitko.Alkojol je zla cesta.
@maminkadeticiek Karieru na svoj vek mam velmi slusnu. Mam vsetko co som chcel dom, auto,motorku..
Treba si uvedomit co znamena mat prazdny zivot. Nieje to o tom kazdy tyzden sa naj v nejakom klube, obhanat zeny atd. Ja momentalne nemam okolo seba normalnych ludi preto som sam
Akurát že dobre tu radia ísť medzi ľudí ale skôr v zmysle už spomenutých koníčkov, fitka, turistiky, ... Nikto ti neradí ísť zase piť (len na iné miesto a kolektívne čiže do klubu). Skús ísť venčiť psíkov do útulku alebo nájdi na fb partiu ktorej chýba niekto na futbal. Chýbajú ti normálny ľudia ale tých pritiahneš práve keď prestaneš piť
@maminkadeticiek Karieru na svoj vek mam velmi slusnu. Mam vsetko co som chcel dom, auto,motorku..
Treba si uvedomit co znamena mat prazdny zivot. Nieje to o tom kazdy tyzden sa naj v nejakom klube, obhanat zeny atd. Ja momentalne nemam okolo seba normalnych ludi preto som sam
@anonym_autor Alemproaim.ta.Mas karieru,ved ok,to vela.ludi.A co z casom po 17,00?Mas s kym chodit na tu motorku?Mas kamosov?Mam pocit ze nie.Prides mi ako osamely clovek.
@anonym_autor radsej sam ako falosna spolocnost. malasom vzdy okolo seba pred 20r vela ludi a hadaj co, zrazu mi ostali kamarati na jednej ruke. ako mlada som mala vela ludi okolo seba, som zila, no zivot ma naucil ze najlepsia spolocnost je moja rodina. ty si este mlady, zbytocne sa zatvaras ako skrupula na musle, ja by somti matkou mohla byt, ja uz mam odzite. ty zacni zit.tak sportuj, nejake zaujmy, cestuj ak mas vsetko. ved nie je poslanim slopat s kamosmi v krcme ci mat rodinu, mozno tvoja uloha v zivote je ina. ak mas vsetko,cestovala by som. to je nieco co raz, ked sa ti rodina podari, tak na to tolko casu uz nebude a mna cestovanie velmi v zivote obohatilo. spoznas novych ludi a rozsiris si obzory.
@anonym_autor v spolocnosti zverstiev? To znamena prosim ta co? Si myslis, ze vsetci okolo teba su hovada a ty si jediny normalny na celom pustom ostrove?
Mas zly uhol pohladu, ver, ze citlivych empatickych, osamelych dusi je na svete vela, ale tymto tvojim negativizmom ich veru nenajdes. Chod sa previezt na motorke, je dnes krasne, vyvetraj si hlavu.
@anonym_autor za par mesiacov bude z tych 2 poharov pol flase a tak sa to bude stupnovat az z teba bude troska
Prestan, chod na psychoterapiu, najdi si ine hobby a hoavne nekupuj uz alkohol zastav to kym mozes
@anonym_autor ale tak potom sa pohybujes v zlej spolocnosti. Najdi si lepsiu. Nikto ta nenuti byt tam kde sa necitis dobre. Preco nie si v nejakej partii motorkarov? Vsak to su vo velkej vacsine fajn ludia, spolocenski, zabavni, mnohi precestovali na motorkach Europu.
@anonym_764f62
@anonym_autor čo tak ísť radšej každý večer do posilovne

Tak nesed doma a chod medzi ludi. A s tym chlastom pozor. (aj) Kazdodennym pitim na uvolnenie zacina alkoholizmus