Aloe vera deo roll verzus Driclor proti poteniu
Je lepsie si kupit Aloe Vera Ochranný Deo Roll, alebo Driclor?
ak mas vazne problemy mozes aj botox pocas letnej sezony. Samozrejme to je riesenie ak ti potenie brani v praci, dennej cinnosti & spol. Mala by si si dat zalezat pri vybere na material a strih. Napriklad nie obtiahnute. Veci by si mala mat + 1 cislo, aby si mala pazuchy volne.
treba sa zmieriť s potom..ani mne nič iné nezostalo..tiež mám behom minút prepotené mapy ale už to kašlem..treba prispôsobiť oblečenie. Ja používam prírodné deodoranty pretože zabraňovať poteniu nie je vôbec zdravé. Odporúčam si trochu naštudovať zloženia komerčných deodorantov, čo to spôsobuje organizmu a možno aj ty presedláš na organické 😀
Potenie je dôležité odvádza toxíny z tela uovhavať póry nieje dobre a takisto hliník treba sa zamerať na prírodné deodoranty ktoré ničia baktérie takže zápach nieje ja používam sopečný krištáľ a je multifunkčný takže si viem pomôcť aj s bolesťou hrdla,štipancami, zapálenymy pupakmi. Takže tak. A predtým keď som ho ešte nepoznala recona bola nula bodov dav bol lepší
Ja už dlhé roky používam Driclor cca možno aj 10rokov(s prestávkami a skúšaním niečoho iného ) . Neskutočné sa potom či je leto alebo zima proste celý rok. Nie ,že malé flaky ale to boli zrovna mapy a to som len tričko alebo niečo len obliekla . Cez zimu som mala všetko prepotené aj mikinu niekedy aj zimnú bundu .Vadilo mi to neskutočne a vôbec som sa dobre necítila. Momentálne mám pauzu vždy si viem dávať tak 2-4 mesiace (pokiaľ sa znova pot neobjaví ) niekedy mám pauzu aj dlhsie. A ani si ho nedávam tak často. Zo začiatku keď som ho začínala používať tam som ho davala ale teraz už ani nie ...
Aj som uvažovala ,že si dám napichat botox ale uvidím možno keď budem starsia .
P:s možno sa Vám nebude páčiť koľko ho používam rokov ale mne nič iné nezaberá
Za mna jednoznačne tento používam roky https://shop.foreverliving.com/retail/shop/shop...
Bez hliníkových solí a prírodný 😉 https://www.justnahrin.sk/produktove-rady/just/...
Osobne odporúčam Vichy antiperspirant STRESS RESIST 😉

Driclor je vraj dosť agresívny .. jednu pani čo poznám tak jej vyzralo úplne podpazušie už jej ani chlpy nerástli a mala to celé až do mäsa 🤢