Aloe Vera spray prvej pomoci - názory
Ahojte kocky, mate skusenosti so sprejom prvej pomoci z aloe vera ? Kde ho zozeniem ? Citala som, ze je dobry pri dlhodobom probleme s hlienmi v nose, co je momentalne moj pripad, tak by som rada pocula vase nazory. Dakujem za kazdu odpoved
@karajazviny ten z lr je tekutý, je to sprej. Gélový je ten koncentrát, čo je v tej lekárničke, no to je čistý 90% aloe vera gel, je vhodný na pokožku a na okrajové sliznice ako napr. na herpes. Alebo potom v LR sú gély na pitie. Tie sú balené po 1 litri.
@nuska áno, tak som myslela a to ma zaujímalo bo som klikla na ten odkaz a som bola prekvapená na čo všetko sa dá ten z LR použiť...a som si nevedela napr.predstaviť takú gélovú konzistenciu striekať do ucha, tak preto som sa opýtala...ďakujem za info...
Ten gel som ochutnala a neoslovilo ma to nejak a vobec mi timo neprislo ako gel ale voda ..
No z pocutia viem ze pomohol ale z forever a musi sa pit pravidelne 1 balenie nestaci.. no neviem vlastnu skusenost snim nemam 🙂
@polovnicka92 tak ja mám aj krvou overené výsledky mojej kolegine, ktorá ho pije už vyše roka. Znížil sa jej cholesterol, musela brať tabletky, teraz už nemusí, aj cukor sa jej upravil a celkovo sa cíti dobre, mala aj so žlčníkom problémy, preto vlastne začala brať. A to je len jedna, taká najbližšie mne. Ale určite jedna fľaša nestačí, to možno tak na nejaké problémy so žalúdkom. No ono to nie je gel ako ten na natieranie, ale podľa noriem je to tak definované. Je to také hustejšie. Je to vyrábané z toho gelu v listoch a nie je tam prídavok vody, ako v tých v lekárňach, preto je to označované ako gél. V lekárňach máte 100% štavu a napísané je že riedené 1:200 ☹
Ahojte dievcata prosim vas mozete mi niektora poslat presne zlozenie spreja prvej pomoci? sade je zoznam byliniek ale mna zaujimaju aj aditiva, ci to obsahuje alkohol, kkonzervanty atd. Davkovanie u malych deti na zubky atd. Velmi pekne dakujem.
Dobrý ja by som mala mala zaujem o ten sprej ví mi niekto poslat nejake info o nom do spravy? Dakujem
Dobrý deň. Majú tieto spreje takzvanú, dobu spotreby? Robim sebe zle ,keď po dobu spotreby /ak existuje/ budem používať naďalej? Mám doma niekoľkoročné, a potrebujem použiť teraz, aj pre dieťa.Ďakujem
Chcem sa opýtať ak mám mykozu, môžem ho tiež použiť? Treba ho rozrobit vo vode alebo ako? Som v 13. Týždni
@adrika6561 môžte si zo spodu nastriekat, alebo na vložku
@magnetika my používame sprej pomoci a je súper ak by ste chceli napíšte my

@karajazviny teraz neviem, čo myslíte tým druhým