icon

Aloe Vera spray prvej pomoci - názory

magnetika
1. máj 2014

Ahojte kocky, mate skusenosti so sprejom prvej pomoci z aloe vera ? Kde ho zozeniem ? Citala som, ze je dobry pri dlhodobom probleme s hlienmi v nose, co je momentalne moj pripad, tak by som rada pocula vase nazory. Dakujem za kazdu odpoved

Strana
z2
nuska
17. júl 2018

@karajazviny teraz neviem, čo myslíte tým druhým

nuska
17. júl 2018

@karajazviny ten z lr je tekutý, je to sprej. Gélový je ten koncentrát, čo je v tej lekárničke, no to je čistý 90% aloe vera gel, je vhodný na pokožku a na okrajové sliznice ako napr. na herpes. Alebo potom v LR sú gély na pitie. Tie sú balené po 1 litri.

karajazviny
17. júl 2018

@nuska áno, tak som myslela a to ma zaujímalo bo som klikla na ten odkaz a som bola prekvapená na čo všetko sa dá ten z LR použiť...a som si nevedela napr.predstaviť takú gélovú konzistenciu striekať do ucha, tak preto som sa opýtala...ďakujem za info...

polovnicka92
17. júl 2018

Ten gel som ochutnala a neoslovilo ma to nejak a vobec mi timo neprislo ako gel ale voda ..
No z pocutia viem ze pomohol ale z forever a musi sa pit pravidelne 1 balenie nestaci.. no neviem vlastnu skusenost snim nemam 🙂

nuska
17. júl 2018

@polovnicka92 tak ja mám aj krvou overené výsledky mojej kolegine, ktorá ho pije už vyše roka. Znížil sa jej cholesterol, musela brať tabletky, teraz už nemusí, aj cukor sa jej upravil a celkovo sa cíti dobre, mala aj so žlčníkom problémy, preto vlastne začala brať. A to je len jedna, taká najbližšie mne. Ale určite jedna fľaša nestačí, to možno tak na nejaké problémy so žalúdkom. No ono to nie je gel ako ten na natieranie, ale podľa noriem je to tak definované. Je to také hustejšie. Je to vyrábané z toho gelu v listoch a nie je tam prídavok vody, ako v tých v lekárňach, preto je to označované ako gél. V lekárňach máte 100% štavu a napísané je že riedené 1:200 ☹

katka1981
27. aug 2018

Ahojte dievcata prosim vas mozete mi niektora poslat presne zlozenie spreja prvej pomoci? sade je zoznam byliniek ale mna zaujimaju aj aditiva, ci to obsahuje alkohol, kkonzervanty atd. Davkovanie u malych deti na zubky atd. Velmi pekne dakujem.

smoni
27. aug 2018

@katka1981 máš to v správe

ninka1609
3. jan 2019

@januska20 dobrý mozete aj mne napisat ohladom toho spreju dďakujem

ninka1609
3. jan 2019

Dobrý ja by som mala mala zaujem o ten sprej ví mi niekto poslat nejake info o nom do spravy? Dakujem

januska20
3. jan 2019
ninka1609
3. jan 2019
januska20
3. jan 2019

@ninka1609 od tej pani som ja objednavala..

ninka1609
3. jan 2019

@januska20 ďakujem som nepochopila 😊

nuska
6. jan 2019

@ninka1609 pošlem vám

patlaa
Autor odpoveď zmazal
pinky81
15. jún 2020

Dobrý deň. Majú tieto spreje takzvanú, dobu spotreby? Robim sebe zle ,keď po dobu spotreby /ak existuje/ budem používať naďalej? Mám doma niekoľkoročné, a potrebujem použiť teraz, aj pre dieťa.Ďakujem

etnatn
13. júl 2020

@katka1981 ale verejne to nikto neposle, lebo az taka priroda ako sa tvaria to nie je..dúfam, že to nedávate deťom..

smoni
16. júl 2020

@pinky81 dátum spotreby máte vytlačený priamo na produkte, zo spodu nadoby. Po tomto čase sa uz neodporúča používať

adrika6561
19. júl 2020

Chcem sa opýtať ak mám mykozu, môžem ho tiež použiť? Treba ho rozrobit vo vode alebo ako? Som v 13. Týždni

smoni
19. júl 2020

@adrika6561 môžte si zo spodu nastriekat, alebo na vložku

jarush20
9. dec 2021

V LR je lekárnička prvej pomoci kde sú ďalšie dva super produkty pre prvú pomoc vhodné. Určite odporúčam pri deťoch. Tá lekárnička je teraz v akcii ak by bol záujem napíšte mi prosím správu alebo ma kľudne kontaktujte na WhatsApp 0905 617 536 viem Vám povedať aj viac info o produktoch. Ďakujem ☺️

martinka20121980
12. júl 2022

@magnetika my používame sprej pomoci a je súper ak by ste chceli napíšte my

Strana
z2