Alternatívne spôsoby zvýšenia železa v krvi
ahojte ,
prisli mi vysledky z hematologie a mam trochu znizenu hladinu zeleza. Lekarka mi len poslala recept. Beriem vsak lieky, ktore ovplyvnuju hladinu zeleza a mozu ovplyvnovat aj pecenove testy. Lekarka o tom vie. Taktiez D-dimer mam uz asi po tretikrat zvyseny. Nemam ziadnu trombofilnu mutaciu ani ziadny zapal v tele. Uz som z toho zufala. Co vam pomohlo na zvysenie zeleza okrem liekov ? Stravu mam pestru.
zelezo sa da zlepsit aj pestrou stravou, ale mozes skusit Narosan cucoriedkovy z Justu, zakaznicky s nim maju len dobre skusenosti, okrem toho ze obsahuje železo a teda vie upravit takto krvny obraz, je plny vitaminov a podporuje aj imunitu, takze take 2v1 🙂
zelezo sa da zlepsit aj pestrou stravou, ale mozes skusit Narosan cucoriedkovy z Justu, zakaznicky s nim maju len dobre skusenosti, okrem toho ze obsahuje železo a teda vie upravit takto krvny obraz, je plny vitaminov a podporuje aj imunitu, takze take 2v1 🙂
@monny222 neobs.konzervanty? Tie nemozem kvoli hit.praveze mi bolo doporucene lipozomalne zelezo.skusim to

@ankapal Skus kazdy den sezamove zrnka, petrzlenovu vnat cerstvu, tmavu cokolafu, je tam dost zeleza. Pripadne od Duolife My blood
@itaa tmavu cokoladu som skusila zaradit aspon po 1 kusku 🙂 aj ked cokoladu a sladke velmi nemusim, ale prekonat sa niekedy treba.