icon

Alternatívne spôsoby zvýšenia železa v krvi

ankapal
16. jún 2025

ahojte ,

prisli mi vysledky z hematologie a mam trochu znizenu hladinu zeleza. Lekarka mi len poslala recept. Beriem vsak lieky, ktore ovplyvnuju hladinu zeleza a mozu ovplyvnovat aj pecenove testy. Lekarka o tom vie. Taktiez D-dimer mam uz asi po tretikrat zvyseny. Nemam ziadnu trombofilnu mutaciu ani ziadny zapal v tele. Uz som z toho zufala. Co vam pomohlo na zvysenie zeleza okrem liekov ? Stravu mam pestru.

Strana
z2
ankapal
autor
22. jún 2025
@itaa

@ankapal Skus kazdy den sezamove zrnka, petrzlenovu vnat cerstvu, tmavu cokolafu, je tam dost zeleza. Pripadne od Duolife My blood

@itaa tmavu cokoladu som skusila zaradit aspon po 1 kusku 🙂 aj ked cokoladu a sladke velmi nemusim, ale prekonat sa niekedy treba.

monny222
25. jún 2025

zelezo sa da zlepsit aj pestrou stravou, ale mozes skusit Narosan cucoriedkovy z Justu, zakaznicky s nim maju len dobre skusenosti, okrem toho ze obsahuje železo a teda vie upravit takto krvny obraz, je plny vitaminov a podporuje aj imunitu, takze take 2v1 🙂

mariynka
26. jún 2025
@monny222

zelezo sa da zlepsit aj pestrou stravou, ale mozes skusit Narosan cucoriedkovy z Justu, zakaznicky s nim maju len dobre skusenosti, okrem toho ze obsahuje železo a teda vie upravit takto krvny obraz, je plny vitaminov a podporuje aj imunitu, takze take 2v1 🙂

@monny222 neobs.konzervanty? Tie nemozem kvoli hit.praveze mi bolo doporucene lipozomalne zelezo.skusim to

monny222
26. jún 2025
@mariynka

@monny222 neobs.konzervanty? Tie nemozem kvoli hit.praveze mi bolo doporucene lipozomalne zelezo.skusim to

@mariynka ano sú tam pisene pri konci, mrknite zlozenie, či je to to co nemôžete ;)

mariynka
28. jún 2025
@monny222

@mariynka ano sú tam pisene pri konci, mrknite zlozenie, či je to to co nemôžete ;)

@monny222 tak ale sorban a pod by nemal pit nikto😕

monny222
28. jún 2025
@mariynka

@monny222 tak ale sorban a pod by nemal pit nikto😕

@mariynka jasne no je to konzervant, ale tak bez toho by takyto doplnok dlho nevydrzal po vyrobe.. ako aj v inych beznych potravinach

Strana
z2